onsdag 13 oktober 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Det är mycket att stå i nu.  Vi hinner knappt göra annat än planera för flytten. Sen har vi ju allt annat att sköta också! För att ni ska se hur det ser ut på våra presentationer på katthemmet beordrade jag blogghjälpen att ta en bild på dom. Där ser ni att det står "BOKAD" på både Mario och mig. Det har vi längtat efter.

Vi är så klart speciellt glada över att vi får flytta tillsammans. Vi vet inte hur det hade gått om man särat på oss.

Nu är det i alla fall full fart på våra kalendrar. Vi åker runt allt vad vi hinner och lägger dom på våra försäljningsställen. Idag vet jag att de finns på Tumba Hund och Katt, Bergfotsvägen 5 i Tumba och på ICA Orren, Orrstigen 1 i Södertälje samt på Gnesta Veterinärpraktik, Kullagatan 4 i Gnesta. 

Sen kan de så klart beställas också så skickar vi! Man betalar då 130 kr per kalender + 48 kronor i porto på upp till 3 kalendrar (swish: 12345 25408, pg: 389341-9) sen mailar man till kalender@sodertaljekatthem.se och berättar hur många man beställt, när man betalt och namn och adress så skickar vi så snart vi kan.

 

2 kommentarer:

 1. Det är bland de finaste bilder vi sett! Att dela på er hade varit väldigt obarmhärtigt. Ni hör ihop den saken är klar! Vi glädjs verkligen med er och med den som får er som nya familjemedlemmar!

  Hoppas många tar chansen att beställa katthemmets fina kalender!

  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi vill verkligen fortsätta leva ihop, och det får vi nu!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...