söndag 31 oktober 2021

Katten André på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är André på Södertälje Katthem.

Nu är jag glad att jag hamnade här när vi inte kunde bo kvar hos vår människa. Det var bra att nån reagerade och tänkte på att kontakta ett seriöst katthem.

Min kompis har redan fått ett eget hem. Det gör inget för vi var inte så beroende av varandra. 

Jag ska nu börja mitt jobb på riktigt. En av de viktigare uppgifterna är som ni vet, att ta tag i godisfrågan. De godisar ni ser på bilden var allt jag fick av blogghjälpen igår. Det är ju ynkligt lite som ni ser. Dessutom är det inte vanligt godis utan nåt som heter Calm, fast det smakar minst lika gott som annat godis.  

Det händer så klart en massa här på katthemmet, men jag berättar lite i taget. Det är mycket att ta in så här i början.

4 kommentarer:

 1. Godiset som du får verkar bra, tycker jag. Visst är det litet men man kan åtminstone se det, vilket inte alltid har varit fallet. Men det är ju viktigt att godisfrågan inte försvinner från dagordningen, även om det är litet.
  Vad roligt att din kompis fått ett eget hem. Snart är det din tur, men jag tycker att du ska ska lära dig rutinerna på katthemmet innan du får ett hem, som du kan flytta till ett eget hem. Dessutom måste du berätta vad som händer på katthemmet.
  Vi ser fram emot det.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jag tycker godisfrågan hamnat i skymundan här på katthemmet. Så ska det inte vara!

   Radera
 2. Ta det i din takt med berättandet! Vi är tacksamma när väl får höra mera. Den där godistilldelningen ser minst sagt mager ut så den frågan borde stå högst upp på dagordningen.
  Nospussar (på din väldigt söta nos).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, tänk om blogghjälpen kunde begripa vilken prioritet godisfrågan skulle ha!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...