lördag 14 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu har vi det ju lite lugnt på katthemmet eftersom vi bara tar emot bokade besök och inte har öppet hus  för alla på en gång. Jag vill i alla fall uppdatera er på hur det gick för Lilla J hos vettisen igår:

Igår var Lilla J hos vettisen igen. Såret efter sonden ser fint ut och läker fort och bra. Som de flesta katter har hon bra läkkött. Hon äter bättre och bättre även om hon gärna fick äta ännu lite mer. I morgon ska hon sluta med medicinen och sen gäller det! Vi hoppas allt går åt rätt håll och att hon inte får nåt återfall. Hon har kämpat tillräckligt nu. Vi vill än en gång tacka för alla generösa bidrag till Lilla J. Det hjälper oss mycket när hennes räkningar från djursjukhuset ska betalas. Vi hörs igen om några dagar när hon varit utan medicin ett tag så vi vet hur allt utvecklas. Fortsatt tum- och tasshållning alltså. Idag bjuder hon också på en dagsfärsk bild utan vare sig bandage eller sond.

Idag tar vi det lite lugnt. Vi vet att en person hittills har bokat ett besök på katthemmet och den tar vi så klart emot. Vad vi vill undvika är att många står nära varandra i våra ganska trånga lokaler.

9 kommentarer:

 1. Fortsätter att hålla tassarna för lilla J. Hoppas också att besöket idag blir bra! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, tack för tasshållning! Den behövs ett tag till.

   Radera
 2. Tack för uppdatering om lilla J.
  Hoppas också att besöket idag blir bra och att någon katt får ett för-alltid-hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det hoppas vi också. Vi är alla värda ett toppenhem!

   Radera
 3. Det är goda nyheter när det gäller din lilla sötnosen Lilla J. Vi kommer att fortsätta hålla allt vi har för att det skall fortsätta åt rätt håll och utan några återfall!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, toppen! Här vill vi verkligen inte ha nåt återfall.

   Radera
 4. Håller såklart tummarna hårt, hårt för att lilla J ska bli helt bra. Så skönt att hon har sluppit sond och bandage och kan äta själv. Det måste vara en lättnad för henne. Vilken söt liten kisse hon är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, ingen katt gillar bandage eller sond tror jag. Hon blev glad nät hon slapp det.

   Radera
 5. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...