tisdag 10 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Ikväll var det styrelsemöte här på katthemmet.  Jag och Dexter hade jobbat hårt för att få dom att ta upp viktiga frågor, som godistilldelning till exempel.

Tror ni frågan ens kom upp till diskussion? Nä, istället började de yra om nån årsredovisning och ett årsmöte! Både Dexter och jag tycker att det är frågor de kan ta upp om och när viktigare frågor avhandlats, som godis! Nä, det anser de inte vara lika viktigt som "årsredovisning". Ni hör ju hur löjligt det låter-

Tror vi katter måste börja ta betydligt större plats i styrelsen av katthemmet!


9 kommentarer:

 1. Jag förstår verkligen inte att det skall vara så svårt att få dem att prioritera rätt! Jag vet ju själv hur hopplösa de är. Nu är det 10 år sen jag hade ditt jobb och de var lika omöjliga då. Du har mina fulla sympatier, jag vet hur hårt du också kämpar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, 10 år sen!! Det är ju förfärligt. Men vi ger oss inte.

   Radera
 2. Denna eviga godistilldelningsfråga!! Nu får du å Dexter verkligen stampa i ordentligt med tassarna! Kanske lyssnar de äntligen nu när ni är två som säger ifrån!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, det kanske är en fördel att vi är två.

   Radera
 3. Det är ju märkvärdigt att godisfrågan fortfarande inte tas upp på mötena, så jag håller med Marie om att bloggkatter bör vara styrelsemedlemmar. Är det för sent att ta upp den punkten på årsmötet? Jag föreslår att alla som tål godis ska få godis varje dag. Det behöver alltså inte vara fri tillgång (även om det är att föredra). Vad är det blogghjälpen har till sitt kaffe varje dag? Godis?!? Ja, jag tänkte väl det......godiskakor eller godisbulle!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det kan väl aldrig vara för sent att ta upp en så viktig fråga? Och blogghjälpen tror ju att hon ska få hur mycket godis som helst medan vi katter inte ska få nåt!

   Radera
 4. Det är ju uppenbart att den där styrelsen behöver nya deltagare som vet hur man prioriterar de verkligt viktiga frågorna.
  Vi är väldigt glada för husse kommer hem imorgon. Tidigare än beräknat. Han är frisk men kommer ändå bo i kattatän eller vad det heter p.g.a. det där viruset.
  Fast det blir hemma så då flyttar vi dit också. Reservmatte åker dit och lämnar oss och fyller på alla förråd med mat.
  Skönt att få komma hem och att få hem husse.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, visst behöver styrelsen styras upp av några som vet vad det handlar om? Och vilken bra nynet att husse äntligen kommer hem. Ni får så klart ta tass om honom, men det vet vi ju att ni gör. Välkommen hem, husse!

   Radera
 5. Marie, vilket fantastiskt förslag! Jam, ta upp det på årsmötet!

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...