söndag 29 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag har vi tagit lite semester, eller snarare tagit lite kompledigt. Vi jobbar ju så mycket övertid så vi har flera månader att ta ut i kompledighet.  Det är nog tur för katthemmet att vi inte tar ut det vi har rätt till!

Men det är klart det går ju inte för sig att vi tar alldeles ledigt, så vi har ju läst tidningar och sett att det dumma viruset ännu inte försvunnit. Vi katter gillar ju inte förändringar i vanliga fall och den här virusförändringen är vi särskilt emot.

Det blir lite ensamt för oss när det inte kommer så många besökare som det brukar. Varje torsdag och lördag vet jag ju att jag måste kolla att alla katter har putsat pälsen till exempel, men nu är det ingen som ser att vi har gjort det. Vi vill visa er hur fina vi är. Snart!

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att ni skall ta ut all er övertid i form av godis i stället! Så får ni se om tvåbeningarna äntligen lärt sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, just det. Så kan man göra. Att vi inte tänkte på det.

   Radera
 2. Vi jamar instämmande med Klosterkatterna vad gäller övertiden och kompensation för den.
  Sedan tycker vi att det där otäcka viruset skall försvinna nu. Det ställer till så mycket elände för så många.
  Det är ändå bra om du håller koll så att kompisarna är i bästa trim.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi håller oss förstås i trim oavsett om det kommer besökare eller ej. En dag kommer de tillbaka och då är vi minst lika fina som vi var innan viruset.

   Radera
 3. Vilken fin 'semesterbild' på er.
  Hoppas viruset snart försvinner - då ska vi skicka dit matte omgående på öppet hus, så det så!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, se till att matte håller sig beredd så fort viruset är borta!

   Radera
 4. Så trist att göra sig fin, utan att få visa det för någon! Framför allt är det förstås trist att det nog dröjer litet längre innan Den Rätta Människan kommer, men skönt att ni slipper jaga efter mat och värme i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, ja, vi är tacksamma att vi får allt vi behöver här. Särskilt jag som inte hör nånting. Då är det inte så lätt att vara hemlös.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...