torsdag 5 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag hade vi öppet hus igen.  När jag äntligen hade fått allt på plats tog jag mig en välbehövlig ätpaus. Tror ni inte att blogghjälpen var framme och blixtrade mig då?


Det är verkligen inte ofta jag äter eftersom jag jobbar så hårt, och då tycker man ju att man ska kunna få äta ifred! Jag måste verkligen uppfostra blogghjälpen lite bättre.


9 kommentarer:

 1. Skönt att du hann få i dig lite välbehövlig näring, trots att blogghjälpen blixtrade. En stor fin och hårt arbetande katt som du behöver mycket mat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, visst, det begriper ju alla utom blogghjälpen.

   Radera
 2. Hon visar ju ingen respekt den där blogghjälpen som håller på och blixtrar när du vill ha matro.
  Fast oss emellan - du är allt lite förtjust i henne. Eller hur? 😊

  SvaraRadera
 3. Hmm, uppfostra blogghjälpen??? Visst, försöka duger, men efter att ha tagit del av dina företassares berättelser känner jag en aning skepsis. Lycka till, jamar jag bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, det är inget lätt projekt, men du vet ju själv hur viktigt det är med väluppfostrade tvåbeningar i närheten!

   Radera
 4. Ja, blogghjälpen visar ingen respekt alls, när du äter välbehövlig mat. Du ska ju inte se ut som ett skelett så det är viktigt att du får all näring - även "godisnäring", men den punkten har väl inte kommit upp på dagordningen på mötena, vad jag sett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det är helt riktigt! Den viktiga godisfrågan har inte kommit upp på dagordningen ännu, men jag ger mig inte!

   Radera
 5. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...