måndag 16 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag har  Dexter och jag haft en viktig konferens. Egentligen, om allt vore som det skulle, så skulle vi haft årsmöte på katthemmet nästa lördag. Men nu är ju inte allt som det ska - det vet ju alla. Så vi kom fram till att blogghjälpen fick lägga ut det här på vår hemsida och på sociala medier:

SÖDERTÄLJE KATTHEM STÄLLER IN ÅRSMÖTET DEN 28 MARS
Som en ytterligare konsekvens av coronavirusets framfart, förutom att vi för närvarande inte har öppet hus på katthemmet, ställer vi nu in årsmötet den 28 mars.
Förutom detta fortgår arbetet på katthemmet som vanligt vilket tyvärr innebär att de kostnader vi normalt har kvarstår. Däremot får vi inte in de intäkter som t ex second handbutiken normalt inbringar. Även våra katter blir sittande längre eftersom många som annars skulle besöka oss på öppet hus nu uteblir. Vi vill än en gång påpeka att det är möjligt att komma och besöka oss på bokade besök för att titta på katterna förutsatt att man känner sig frisk. Ring oss i så fall på 08-550 32000 eller maila på info@sodertaljekatthem.se.
För att spara på utgifter i så stor utsträckning som möjligt vore vi tacksamma om alla medlemmar som kan tänka sig att ge oss sin mailadress gör det genom att maila denna till info@sodertaljekatthem.seså att vi kan spara porto och istället maila ut en ny kallelse när vi så småningom kan ha vårt årsmöte igen.
Vi tackar för er förståelse och hoppas läget normaliseras inom inte alltför avlägsen framtid.
 
 Även om omvärlden är tokig just nu så hoppas vi att ni inte glömmer oss?

4 kommentarer:

 1. Det är ju tyvärr det enda rätta att göra så när läget är som det är. Det där viruset är en riktigt otäck sak som måste stoppas på något sätt.
  Vi glömmer aldrig er det vet ni! Vi har jamat till husse att skicka över en slant till er. Hoppas många gör det nu när secondhandbutiken måste vara stängd.
  Vi har även jamat till honom att skicka sin mailadress (ni kanske redan har den men då får ni den i repris).
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad snällt av er att be husse ge oss en peng, det är vi väldigt tacksamma för. Bra att ni bett honom skicka mailadressen också. Det är ordning på er!

   Radera
 2. Håller med Björn. Detta måste göras så att viruset kan stoppas fort, så att katthemmen kan öppna så snabbt som möjligt. Jag är tacksam att ni katter inte kan få detta virus.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi hoppas också att det här dumma viruset försvinner så fort som möjligt. Det har inte här att göra!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...