torsdag 6 juni 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Nu är snart Nationaldagen till ända. Vi katter har inte haft öppet hus idag, utan vilat inför kvällen Kattionaldagsfirande. Vi ska nämligen har megaparty här ikväll och i natt. ALLA våra kompisar är välkomna

Som vanligt hämtar kattikoptern dom som bor långt ifrån. Det är bara att komma. Vi har dukat upp med massa godis (som inte blogghjälpen vet om) och vi kommer ha jamarkul ända tills morgonpasset kommer i morgon bitti.

I morgon kommer jag vila och bara göra allt som behövs inför lördagens öppet hus. För då ska vi ha öppet som vanligt mellan 13-15 på lördagar trots att det är pingstafton! Ni är välkomna då också!

9 kommentarer:

 1. Vi önskar er en jamarns jamarkul fest ikväll. Ät massor av godis och NJUT! Vi lovar att inte säga ett ord till Blogghjälpen om godiset.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, ingen får jama ett knyst till blogghjälpen!

   Radera
 2. Jam kommer så fort matte har somnat! Skällisarna kommer att sova hos henne, så hon märker inte om jag försiktigt slinker iväg... *fnissar busigt* Tass från Robin, klosterkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, Hoppas matte somnar tidigt! Här ska festas.

   Radera
 3. Jam, vad trevligt vi hade! Tack för allt godis! Det här får vi göra om en annan gång, när blogghjälpen är borta från katthemmet och inte vet om vad vi har för oss.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, allt bygger på att blogghjälpen är på nåt annat ställe!

   Radera
 4. Vilken otur jag hade som missade det här! Men jag tror och hoppas att det blev en jamarlyckad fest, och att din mage blev proppfull med godis! Och så hoppas jag det kommer MASSOR av snälla människor på Öppet Hus, som såklart kommer vara lika välorganiserat som vanligt under dina säkra tassar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, det blir fler tillfällen. Det festas alldeles för sällan här. Det ska jag ändra på!

   Radera
 5. Ärlig och snabb finansiering

  Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
  Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
  Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera

KAtten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Nu är det lördag. Då brukar vi numer ha Öppet hus både i butiken och på katthemmet. Ibland finns d...