fredag 14 juni 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Nu har jag så klart förberett allt inför morgondagens öppet hus. Jag har tyvärr noterat att det inte är så många som tycker det är läge att skaffa en vän för livet nu. Tvåbeningar verkar tycka att de måste resa bort när de har semester.

De verkar strunta i att det är ute att flyga nu, medan många andra tänker på miljön. 

Jag tycker att  människor borde stanna hemma på sina semestrar och ta hand om en katt eller fler, istället.

Jama vad man vill om blogghjälpen, men hon är inte ute och flyger så mycket i alla fall. I morgon kommer hon och borstar min päls igen. Kom du också! Vi har fina saker i second handbutiken och fika kan du göra hos oss också! Kan det bli bättre?

7 kommentarer:

  1. Hoppas i alla fall att du får litet belöning för allt du förberett för öppet hus. Det är ju trist är göra fint och gott om ingen kommer. Ska hålla tassarna för att det ska komma, även om inte jättemånga, att de som kommer är av den rätta sorten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, tack för tasshållning. Det kom en del, men inte min människa.

      Radera
  2. I år har vi sagt till husse att vi vägrar vara hos kattvakten så han får helt enkelt hålla sig hemma. Vi är ju där så det borde inte vara någon större uppoffring för honom.
    Hoppas det kommer många till er idag trots det fina vädret.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det är bra! Vad ska husse åka bort för när ni är hemma?

      Radera
  3. Vi har fostrat matte ganska bra - hon ska bara vara borta lite lite i sommar å då får vi kattvakt! Vi vill inte åka på pensionat!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, ni har verkligen lyckats med er matte. En liten kort resa på nån dag kan man väl acceptera?

      Radera
  4. Ärlig och snabb finansiering

    Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
    Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
    Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
    Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
    Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
    Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

    E-post: simondurochefort@gmail.com
    Whatsapp: +33756949346

    SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...