måndag 10 juni 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Idag har inte blogghjälpen varit här på hela dagen. Undrar vad hon sysslar med. Hon sa nåt om att nån skulle komma och installera en luftvärmepump i huset. Men det kan ju inte hon göra, så varför skulle hon vara hemma? Hade varit mycket bättre att hon varit på katthemmet och tagit hand om mig och mina kompisar.

Annars har jag inte läst tidningen idag. Jag tycker det står så dumma saker där. Det står om bränder, explosioner, överfall och värst av allt - om såna som är dumma mot djur.

Den senare kategorin ser vi tyvärr spår av titt som tätt här på katthemmet. När man är dum mot katter blir vi rädda för människor och försöker försvara oss när de är i närheten. Det tar tid innan vi vågar lita på dom igen. Men de som har ordentligt med tålamod och förstår att vi behöver massor av tid, kärlek och tålamod - de brukar bli rikligt belönade. För när en skyggis väl vågar lita på en tvåbening, då brukar den relationen bli nåt alldeles extra. Tänk på det.

7 kommentarer:

 1. Vi jamar instämmande, undrar vad blogghjälpen gjorde hemma? Där kan hon väl inte ha gjort någon nytta?
  Klokt jamat om skyggisar! Matte jamar instämmande, hon vet ju eftersom jag varit en skyggis men idag är jag en tryggis
  Du skall se att en dag är det din tur!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, klart hon inte gjorde nån nytta hemma. Hon skulle varit är istället.

   Radera
 2. Konstigt att blogghjälpen valde att vara hemma och säkert vara i vägen för de som installerade den där pumpen. Fast vi har en sån och den är bra. Blir varmt och skönt på vintern och om det är väldigt varmt på sommaren kan vi få skön svalka av den.
  När det gäller det där med folk som är elaka mot djur får det husse att må riktigt dåligt. Ibland ligger han och tänker på det när han ska sova och då kan han inte somna. Det är hemskt hur grymma och hjärtlösa en del är.
  Nospuss
  Ps. Husse hälsar att han är mycket nöjd med de fina muggarna han beställde från katthemmet. Minst en sådan mugg bör finnas i varje kattälskares hem. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, hon kan ju knappast varit annat än i vägen där hemma. Hoppas hon blir lika nöjd med apparaten som du är. Och visst borde det finnas minst en mugg från Södertälje Katthem i varje kattälskares hem!

   Radera
 3. Har för mig att jag läst att straffet för att vara hemma när värmepump installeras är minst 5 godisar till bloggkatten. Jo, så är det!
  Det går inte att förstå vad somliga gör mot djur. Om jag varit kvar i Spanien hade jag nog inte haft det lätt. Jag hade tur som kom hit. Här kan ingen göra mig illa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, ahhhh, jättebra att du hittade den paragrafen. Har letat, men nu vet jag. ska minsann kräva henne!

   Radera
 4. Ärlig och snabb finansiering

  Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
  Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
  Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...