tisdag 18 juni 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna hem är det så klart mysigt med ljuset och värmen, men även för en liten katthemskatt som fortfarande väntar på sitt-för-alltid-hem  finns det glädjeämnen. Som att jag fått en midsommarpeng, till exempel!

Det är en av mina trogna följare som uppenbarligen förstår att man behöver lite uppmuntran om man ska bo på ett katthem på midsommaren. Jag ska jama till blogghjälpen att hon köper nåt godis för pengen! Om jag har tur kommer det några midsommarpengar till, så jag kan bjuda alla kompisar också!

Jag tycker vi är värda lite extra en sån helg. Tycker inte ni det?

8 kommentarer:

 1. För varje bild vi ser på dig tycker vi bara du blir vackrare. Den som får dig i sin familj kommer att bli både glada och stolta. För det kommer en dag när din matte och/eller husse hittar dig. Det är vi jamarsäkra på. Det som är bra är att du under tiden bor på ett riktigt bra katthem med god mat, rent och fint och tvåbeningar som älskar katter. Det är inte illa!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, nä, det enda som kunde vara bättre är om jag hade ett alldeles eget hem förstås, men jag trivs rätt bra här i alla fall.

   Radera
 2. Vilken bra i idé med midsommarpeng, jamade givetvis till matte att skicka litet godis till er. Vet ju vad det betyder för välbefinnandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, vi har sett att matte lydde dig! Hälsa henne och tacka för midsommarpengen!

   Radera
 3. Naturligtass skall ni ha missesommarpengar! Det hör ju på namnet vilka vi firar, missesommar!
  Vi önskar både er missar och alla andra snällisar på katthemmet en jamartrevlig missesommar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, hoppas ni också får en fin missesommar och stort tack för pengen!

   Radera
 4. Synd att du inte trivs så mycket med andra katter och att Sven är superbusig - annars kunde du ju bo hos oss! Jag har efter flera år nu äntligen fått lite ordning på Sven men ibland är han bara 'för mycket'!
  Vi skickar en godispeng!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cornelia, det är inte så att jag direkt vantrivs med andra katter, men jag vill inte att de ska gå på mig. De får gärna vara i närheten, men jag vill inte gosa med dom. Och tack för pengen!

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...