lördag 14 april 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus här. Jag har tagit tass om allt som vanligt. Blogghjälpen har varit inne hos oss och gosat - och idag fick vi lite godis!  Det var inte en dag för tidigt. Jag märker att jag tycker mer och mer om att bli gosad med. Min kompis Smulan säger att hon har gillat det alltid, men hon tycker det är bra att jag gör det nu också.

Det kom en snäll tjej idag som tidigare tagit en katt från oss. När blogghjälpen frågade henne om hon skulle ha nån mer katt så sa hon att hon var väldigt sugen på att ta de där två - och så pekade hon på oss. MEN, det är alltid ett men, hon trodde inte att hennes andra katt skulle acceptera oss. Men det var i alla fall roligt att hon uppmärksammade oss!

Sen tänkte jag att ni som följt lilla C här på bloggen, kanske ville se hur han ser ut när han inte ligger i syrgastält? Det gör han ju inte nu, men han får medicin fortfarande för vi vågar inte riktigt blåsa faran över än.

Han är väldigt snäll och vi gör allt för att han ska bli alldeles frisk och pigg. Precis som vi gör med hans kompis R, som också mår bra nu, och med alla andra katter.

Till sist vill jag påminna om katten Mimmis auktion som pågår till söndag kväll. Hon har lovat att skänka pengarna från auktionen till oss på Södertälje Katthem. Tänk så många snälla och generösa två- och fyrbeningar det finns!

10 kommentarer:

 1. Oj vilken snygging C är!
  Vi tycker det är så konstigt att inte tvåbeningarna står i kö för att bli kattägda av er, ni är så bedårande fina!
  Matten håller på att avsluta ett stort broderi med kattungar på som vi har tänkt att auktionera ut till förmån för katthemmet. Hoppas det går lika bra som Mimmis auktioner brukar göra
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, lilla C är jättefin. Vad snällt av matte att hjälpa oss ännu mer än hon redan gör.

   Radera
 2. Jag tycker den där tjejen ska fundera en gång till på adoptera dig och Smulan. Med lite tid och tålamod kanske det skulle fungera jättebra med er och hennes kisse?
  Lille C är alldeles bedårande söt tycker vi.
  Husse har lagt ett bud hos Mimmi och det är bud på alla fina katter men bud går ju alltid att höja. Särskilt när de går till välgörande ändamål....
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, JA, visst är det fantastiskt att bud går att höja!

   Radera
 3. Vilken liten sötnos C är! Hoppas det går riktigt bra för honom i fortsättningen också. Vilken fin dyna han sitter på, förresten.

  Hoppas det snart kommer någon och ger dig och Smulan ett för-alltid-hem. Tänk att få hem två så fina katter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi hoppas du har rätt. Det vore toppen att få ett för-alltid-hem.

   Radera
 4. Plötsligt händer det!! = en dag så kommer eran riktiga matte /husse att stå där och vilja adoptera dig och Smulan :-). Så fin C är, ser så snäll och klok ut !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ja, kanske händer det plötsligt! Vi är beredda.

   Radera
 5. Jamar som Katten Sven, en dag står er matte/husse där och vill ha er två och ingen annan.
  Och det finns inga men heller, för denna tvåbeningen har ingen katt hemma som blir sur.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, nä, inga men. De för gärna ha en katt som accepterar oss men ingen som blir arg.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...