onsdag 18 april 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Idag tänker ja börja med att tacka alla er som hjälpt oss med pengar för att betala lilla Cs veterinärräkningar. Vi har fått in otroliga 25.070 kronor. Ett särskilt tack måste jag rikta till  snälla Mimmi
som genom sin auktion samlade in otroliga 3000 kronor till oss! Många andra har också bidragit efter förmåga och det värmer våra hjärtan. Jag kan tyvärr inte räkna upp alla, men jag hoppas ni känner hur tacksamma vi är.

Lilla C är nu tillbaka på katthemmet efter att ha tillbringat ytterligare två dygn på (dyra) djursjukhuset. Man ultraljudade tarmarna och de såg OK ut. Nu äter han igen och verkar pigg - men det gjorde han förra gången han kom tillbaka också. Vi hoppas han är helt frisk nu!

12 kommentarer:

 1. Ändå skönt att ultraljudet inte visade nåt allvarligt, håller verkligen tassarna för att han ska tillfriskna på riktigt! Och tänk vilken tur att han kom under ert beskydd, då har han ju en chans i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jam, hade han gått kvar ute så... nä, det vill jag inte tänka på.

   Radera
 2. Bara lilla C får vara frisk nu! Bra att vi tillsammans kan hjälpa, många bäckar små... och en stor! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, visst är det fantastiskt vad många bäckar kan åstadkomma?

   Radera
 3. Ja Mimmi har gjort så mycket gott med sina auktioner precis som alla som skänker efter förmåga. Många bäckar små heter det ju.
  Nu bara måste lille C få slippa fler sjukhusbesök hoppas vi. För säkerhets skull håller vi tassar och tummar ett tag till!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, och din husse har också bidragit! Du ska tro att jag har koll på allt!

   Radera
 4. Så bra att ni har fått in så pass mycket pengar till lille C. Det är lite extra trevligt att skänka pengar genom en auktion. Nu får man verkligen hoppas att liten kisse fortsätter att må bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, nu hoppas vi slippa ge mer pengar till djursjukhuset för lilla Cs del.

   Radera
 5. Mimmi är verkligen fankattisk med sina auktioner! Vi fortsätter naturligtvis att hålla tassar, tummar, tår och svansar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Hoppas att min svanskramning hjälpte så lilla C fortfarande mår bättre och fortsätter med det.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag tror det var din svanskramning som fick lilla C att inse att han skulle bli frisk nu!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...