söndag 24 januari 2016

Katten Miranda på Södertälje KAtthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Ni kanske tycker det är tjatigt att jag berättar om det varje torsdag och söndag, men ni måste förstå att det är en stor del av mitt liv.  Det skulle bli ganska tråkigt om det inte kom några besökare till oss och det är ju min uppgift att se till att allt fungerar. Hur skulle det annars gå?

Nåjam, eftersom min klickertjej fortfarande har ont i baktassen, fick jag nöja mig med blogghjälpen idag. Hon kom in i buren och satte sig på golvet. Jag satt redan där. Jag var lite misstänksam och gick inte fram till henne, men då sträckte hon fram handen, och där hade hon jamargod mat. Då kunde jag ju inte låta bli att gå fram och smaka. Snart var hennes hand tom!

Vi får se när det blir påfyllning av godis! Hoppas det inte dröjer länge.

13 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är intressant när du berättar om ditt liv och då ingår även alla dina bestyr för att hålla ordning på allt i katthemmet.
  Hoppas det kom många människor till er idag.
  Jag tror att blogghjälpen är precis lika snäll som klickertjejen.
  Och god mat ska man inte gå miste om även om man är lite försiktig.

  ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag börjar upptäcka det där med god mat mer och mer. Och då får man ju tvåbeningarna på köpet liksom.

   Radera
 2. Vi tycker också det är jamarintressant att höra dig berätta om allt. Det ligger ju alltid lite spänning i luften på ett öppet hus - de rätta tvåbeningarna till dig eller någon av dina kompisar kan ju dyka upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jamvisst är det spännande med öppet hus. Blogghjälpen säger att en vacker, eller regnig, dag dyker min människa upp.

   Radera
 3. Inte kan väll du motstå gottis? Bara passa på när blogghjälpen ger dig lite ;). Vi jamar som ovanstående, vi tycker att det är jättespännande att läsa om din vardag. Man vet aldrig om dina tvåbeningarna dyker upp på öppet hus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, det var roligt att ni gillar att läsa om min vardag. Det är roligt att veta att nån intresserar sig för en katthemskatt.

   Radera
 4. Du e inte alls tjatig. Isf hade jag redan slutat läsa när du bloggar:) jag tycker du gör helt rätt som går fram å kollar vad blogghälpen vill. Du e sååå duktig:)
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, jam, man måste våga lite ibland har jag märkt. Fast det är lite läskigt...

   Radera
 5. Tjatigt? Inte alls vi vill ju veta vad ni hittar på där du och dina kompisar bor! Fortsätt berätta så läser vi!
  Vad snällt av blogghjälpen att bjuda på godis! Det borde hon göra varje dag tycker jag! Du ser - det finns verkligen snälla tvåbeningar också!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam ska genast jama om för blogghjälpen att du sagt att hon bör bjuda på godis varje dag. Det är det minsta hon kan göra!

   Radera
 6. Det är ju jätteviktigt med öppet hus så det är klart att du måste berätta om det! Och plötsligt händer det, det är DU som fått en intressanmälan och får komma hem.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, tror ni verkligen att det kommer hända mig också? Oj, vad spännande i så fall.

   Radera
 7. Det är ju jamarns viktigt med öppet hus och om du inte berättar om det så vet ju ingen om att det är öppet hus och då kommer ju ingen och hälsar på er.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...