fredag 19 juni 2015

Katten Rublina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.

Idag har snälla snickare Christer varit här och fixat dörren till pensionatet. Den blir jamarfin.

Igår skulle vi ju få en fin luftkonditioneringsapparat installerad i karantän, istället för den som installerades förra året och som inte fungerar.

Trots att man höll på i 13 timmar med installationen så blev det inte rätt. Vi kan inte använda apparaten förrän allt åtgärdats. Vi blev väldigt besvikna, särskilt som de som jobbar i karantän klagat på att det redan är jättevarmt där. Vi hade, nästan, lovat att det skulle komma in kyla idag, men så blev det tyvärr inte. Det är inte alla som är så duktiga inom sina områden som vår snickare Christer. Vi hoppas allt åtgärdas på måndag morgon.

Men nu hoppas vi att vi får smaka på en massa godis som de som har kvällspasset idag har med sig. Fredagarna brukar vara lite speciella, och då särskilt midsommarafton så klart.

Glas midsommar på er alla!


9 kommentarer:

  1. Håller tassarna för att luftkonditioneringen i karantän blir ok nästa vecka.
    Hoppas ni får något gott i kväll när det är miss-sommar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, vi är jättebesvikna att den inte fungerar redan.

      Radera
  2. Hoppas Hoppas att den där kylmojängen kommer att åtgärdas på måndag !
    Jag fick smaka lite kallrökt lax nu ikväll , det var nästan godare än gottis :)
    Glad Miss-sommar på er alla på Katthemmet !
    Tassklappar o nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, kallrökt lax låter jamargodis. Ska säga till blogghjälpen att vi vill smaka.

      Radera
  3. Du får se till att du får vara med i karantän nästa vecka så kylan blir ordentligt gjord, de behöver tydligt din fasta tass som styr upp arbetet!
    Hoppas bi fick massor av gottisar ikväll. Här har vi haft en riktig soffmysardag och turats om att gosa med matte. Såna dagar gillar vi.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag anade att nåt skulle gå snett när jag inte var med och kollade. Man kan inte släppa kontrollen ett ögonblick!

      Radera
  4. Vilken jamarsnygg dörr!! Hoppas ni fick xtra gottisar på MISSsommarafton, jag var ju på katthemmet förra året så här dags men kommer inte ihåg så mycket - jag var ju bebis då :-)! Vi har fått kokt skinka och har suttit på altanen å räknat regndroppar hela missommarafton/Buff Cornelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cornelia, dörren är en riktig höjdare! Men så är det också snickare Christer som köpt den. Det har hänt mycket i ditt liv sen förra missommaren. Önskar jag också fick ett sånt bra hem.

      Radera
  5. Jamarsnygg dörr!!! Hoppas ni fick xtra gottisar på MISSsommarafton? Jag var ju på katthemmet förra året så här dags men kommer inte ihåg så noga - var ju bebis då :-)! Vi har fått lite kokt skinka och suttit på altanen mest hela tiden å räknat regndroppar!/Buff Cornelia

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...