onsdag 16 juli 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Jahajam, då har man återtagit jobbet som bloggkatt. Känns både lite konstigt och vant. 

Jag fick börja med att instruera blogghjälpen hur hon skulle göra när hon är kattvakt åt Stellan och Gloria. Som ni kanske vet har Stellan varit bloggkatt tidigare. Sen fick han bo i ett jourhem tillsammans med Gloria, som fortfarande är lite blyg. Så småningom fick de ett toppenhem tillsammans. Nu ska blogghjälpen vara kattvakt åt dem och givetvis måste jag instruera henne.

I morgon är det öppet hus. Det har jag ju ordnat med flera gånger, men man måste alltid vara öppen för nyheter som bloggkatt. Dessutom kommer det fint besök hit. Både Alice matte och Stationskatterna matte kommer på besök. Då gäller det att ha pälsen i toppskick!  

Jag kommer rapportera i morgon hur det gått.

13 kommentarer:

  1. Jag har sagt det förut... jag skulle önska att jag kunde ha kisse å då vet jag en samie som skulle få ett föralltidhem hos mig men tyvärr är vi ju allergiska hur man nu kan vara det när man så gärna vill ha en liten pälsis... men du kommer att få ett föralltidhem snart det är jag helt övertygad om för du verkar va en rar kisse men jag följer dig varje dag iallafall

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, den där dumma allergin skulle jag vilja möta! Jag skulle tassa till den så den försvann för alltid!

      Radera
    2. Tack det vore jättesnällt:)

      Radera
  2. Mjau så trevligt med fint besök i morgon, Tassarna upp. Du kommer alldeles säkert att få ditt för alltidhem snart, Samie det håller vi tassarna på.

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, jam ska ta tass om våra gäster ordentligt!

      Radera
  3. Du är redan varm i pälsen igen ser jag och tar hand om både katthemmet och blogghjälpen. Matte tycker det skall bli jamarkul att träffa er imorgon och jag har övervakat noga vad hon har packat ner och sett till att det finns godis i väskan också.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, vad bra att du övervakar din mattes packning! Alla tvåbeningar behöver övervakning.

      Radera
  4. Jama om tur i oturen att du är tillbaka ett litet tag - hur skulle blogghjälpen kunna vara kattvakt åt Stellan å sötGloria UTAN att ha fått tydliga instuktioner av en så van bloggis som DU! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, ibland tror jag ödet spelar större roll än man tror. Vågar inte tänka på hur det skulle gått för Stellan och Gloria om jag inte varit tillbaka!

      Radera
  5. Visserligen tycker vi det är jättetrist att du inte kunde bo kvar, men vi är samtidigt jamarglada över att du tog över bloggandet igen.

    SvaraRadera
  6. Vad trist att din matte blev allergisk. Nu hoppas vi att din människa kommer fort. Spinnande med bloggmattarnas besök-de är ju jättetrevliga bägge två så vi tror att det kommer finnas gottisar till er. Spinnande med Gloria och Stellan, bra att du finns där och kan ge lite råd.Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jag ska ta tass om besöket i morgon så att inte blogghjälpen tokar till det!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...