söndag 25 maj 2014

Katten Bobo från Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobo på Södertälje Katthem.

Som ni kanske såg i gårdagens blogg så bestämde sig människorna i huset som hade altanen för att ringa katthemmet när de såg att jag skadat tassen och inte kunde stödja på den.

Jag hörde att de berättade om mig - att jag bott under deras altan länge, att de inte kunde ta in mig för att de hade flera katter själva, att de matat mig och att jag nu var skadad i tassen.

Personen de talade med på katthemmet ställde ganska många motfrågor men efter en stund hörde jag att människan i huset sa tack, då väntar vi här med honom.

 Sen så hon till sin farbror att en person från Södertälje Katthem skulle komma och titta på mig. Efter en stund kom en brummis och en tjej steg ur. Hon hälsade först på människorna, sen gick hon sakta fram mot mig medan hon talade lugnt. Konstigt nog blev jag inte så rädd för henne utan jag satt kvar. Hon klappade mig på huvudet och frågade hur jag mådde. Sen tog hon på tassen, men det gjorde ont, så jag drog åt mig den.

Då sa hon till människorna att jag behövde komma till en veterinär. Så ringde hon ett samtal sen sa hon att han får följa med mig så åker vi till djursjukhuset med honom. Han behöver nog antibiotika.

Hon hämtade en bur i bilen och lyfte in mig i den, sen åkte vi iväg

Jag ska berätta mer i morgon, men först ska jag berätta att två av mina bloggkompisar fyller år den här helgen. Igår fyllde Findus  7 år. GRATTIS Findus.


Idag fyller Pelle 10 år till, alltså 17 år. GRATTIS Pelle. Vi kommer snart, alla katter från katthemmet, bara kvällspatrullen är klara så smiter vi iväg! Det ska bli jamarkul att träffa både dig, Maja (som också kommer från katthemmet) och Hagbard och Asta som är jourkatter från katthemmet! Vi ses snart.

8 kommentarer:

  1. Vi är så glada att de kom från katthemmet. Vad modig du var som satt kvar! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jag kände mig jättemodig!

      Radera
  2. Åh så skönt, nu kan det bara bli bättre. *pustar ut*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja nu hoppas jag att allt bara blir bättre.

      Radera
  3. jamarns vad modig du var som satt kvar när tjejen kom! Vad läskigt det måste ha varit att hamna i en bur och sen en brummis, men vi vet ju att tjejen som kom var en snällis.
    Nu skall vi strax natta matte sen skall vi också hem till Pelle, vi syns där!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag tänkte mest på att jag hade ont i tassen, och tjejen verkade så snäll!

      Radera
  4. Så modig du var som lät tjejen från Katthemmet stoppa in dig i en transpirtbur !
    Nu ska jag iväg till Pelle och Findus :)
    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, hon verkade så snäll förstår du. Och jag visste ju att jag behövde hjälp.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...