onsdag 20 juli 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.
 
Idag ska jag börja med att tacka Kattfamiljen för att de hade en bössa från Södertälje Katthem på den utställning de var på i helgen. Det var väldigt snällt av dem att ha den på sitt bord och det var snällt av alla som la nåt i bössan också. Tack alla ni. Vi blir så glada när människor hjälper oss.

Hoppas förresten att ni sett på vår hemsida att vi inte kommer skicka ut nåt tackbrev separat för juni månad utan vi slår ihop juni och juli månad och skickar tackbreven i augusti istället. Det beror på att vår snälla kassör behöver lite ledigt.

Sen har vi ju haft besök idag av en tjej som kan jama med oss katter. Hon hälsade på mig, men vi jamade inte så mycket. Blogghjälpen ville att hon skulle jama med några andra kompisar, som har haft det riktigt besvärligt tidigare. En kompis satt hon jättelänge hos. Hon berättade att den katten sa att hon inte ville ha sällskap i buren, utan ville vara ensam. I en annan bur satt en katt ensam som sa att hon ville ha sällskap. Så nu ska vi flytta runt lite och hoppas alla blir så nöjda som det går. Fast många av katterna sa att de undrade varför ingen ville ha dem. Det har vi inget svar på. Är det nån av er som vet?

22 kommentarer:

  1. Det är nog så att det fortfarande är många som har semestrar.
    Och vem vill bli en semesterkatt, lämnad vind för våg när sommaren är slut.

    Här i Geneta där jag bor finns det många katter som inte har ett hem och nu fått kullar.Bland annat den sista kullen på tre som en fjolårsunge
    fött i en Snöbärsbuske. Som jag matar morgon o.kväll, kunde faktiskt inte låta dessa underbara små katter svälta ihjäl.Nu kommer de t.o.m.fram ur sitt gömsle.Busken är så stor så jag kan gå in i den.De vet nu att jag inte vill dem illa.T.o.m de vuxna har fätt en smakbit, kan ju bli enformigt med sorklår jämt.

    Tass,tass, och nospuff !
    Hälsa Tina !/Mi

    SvaraRadera
  2. "..varför ingen ville ha dem." *snörvel* Vi skulle så gärna ta emot er allihop. Vi tänker på er ska ni veta. *sniff*

    SvaraRadera
  3. Det är obegripligt hur många tvåbenta som inte inser vad de missar när de är utan katt? Helt och totalt oförståeligt. Men jag hoppas de missarna som har det jobbigt hos er mår bättre när de får flytta till eller från kompisar!

    SvaraRadera
  4. Vi jamar som Sippo. Det är eländigt men någonstans finns just din och dina kompisars människa. Vad bra med tjejen som kom. Vi håller tassarna för er alla på katthemmet att ni snart får era egna hemma.Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Hoppas dina kompisar trivs bättre efter att ni har flyttat runt lite. Vad spännande med en tvåbening som kan prata jamiska! Tyvärr är det nog tvåbeningarna det är fel på, inte er katter. De föstår helt enkelt inte hur bra det är att vara kattägd. Men era människor kommer en dag, det är jag säker på.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Miaow Miaow !
    Så bra att det kom nån som kunde jamiska så det blev flyttat runt lite bland er katter :)
    Har inget bra svar på varför ingen vill ha er söta missar ??
    Jamar som Gustav att det är obegripligt att 2-benta inte fattar vad dom missar när dom är utan katt !!!

    SvaraRadera
  7. Jamar oxå som Sippo:
    *Vi skulle så gärna ta emot er allihop*
    Fattar inte heller hur tvåbeningar tänker, *suckhjam*
    Hoppas innerligt att du, Madeleine oxå får ett eget hem framöver, Tass på dig!

    Tass tass

    SvaraRadera
  8. Vi katter kan ju vilja ha det på väldans olika sätt. Hoppas att alla blir nöjdare med hur de bor nu när tjejen varit där. Snällt av Kattfamiljen att ha er insamlingsbössa framme! <3 Kurr och burr.

    SvaraRadera
  9. Ja vilken fråga. Varför ingen vill ha dem. Fast jag tror ju att det visst finns de som vill ha er, de vet bara inte om det än. :)

    De kommer det tror jag säkert.

    Nosgos

    SvaraRadera
  10. Vitsippan, ingen vill bli semesterkatt, och inge borde behöva bli det heller! Tyvärr är det inte bara i Geneta det finns katter som ingen ägare bryr sig om. Snällt av dig att hjälpa dem.

    SvaraRadera
  11. Sippo, jag har talat om för dem att ni vill ha dem, men inte kan ta emot dem. De sa att det var synd att ni inte kunde har fler katter.

    SvaraRadera
  12. Gustav, en del tvåbeningar verkar gilla att plåga si själva. Till exempel genom att inte ha katt.

    SvaraRadera
  13. Dui och Deco, det är snällt av er att hålla tassarna för oss som inte har nåt eget hem ännu. Vi behöver all hjälp vi kan få.

    SvaraRadera
  14. Alice, nä det är klart att det inte är oss katter det är fel på. Det finns många konstiga tvåbeningar som inte förstår värdet av att vara kattägd.

    SvaraRadera
  15. Kjelle Bus, visst är det synd om de tvåbeningar som inte fattar vitsen med att ha katt?

    SvaraRadera
  16. M, C, T, S, det är synd att alla ni som läser bloggen redan tar hand om så många katter ni kan. Jag vet att ni gör jättebra jobb. Vi väntar på att det kommer fler som kan ta hand om oss.

    SvaraRadera
  17. Findus, Isak och Rasmus, ja Kattfamiljen var jättesnälla. Det kostar många pengar att driva ett katthem. JAg gör vad jag kan för att få in pengar till oss.

    SvaraRadera
  18. Nea, tror du de kommer, de som vill ha oss? Hoppas du har rätt.

    SvaraRadera
  19. Varsågoda ! Klart vi hjälper er. :-)
    Blogghjälpen vi får höras om när och var vi skall ses så ni får tillbaka bössan :-)

    Snyft ! Kan du hälsa alla katterna är det är klart att någon vill ha dem men rätt människa har bara inte dykt upp än. Gör mig så ledsen att de tror att ingen vill ha dem..

    SvaraRadera
  20. Tazzar in och önskar en bra dag !
    TAzz o Kram

    SvaraRadera
  21. Kattfamiljen, det är jättesnällt av er att hjälpa oss. Blogghjälpen säger att ni kan höras på mailen om när vi kan hämta bössan.

    SvaraRadera
  22. Inkan och Ligan, tack och hoppas ni också får en bra dag!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...