söndag 17 juli 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Igår lovade jag ju att ni skulle få se hur det ser ut när jag klättrar på burdörren. Det kan ni se på dagens bild. Visserligen ser ni inte hur jag åker med när burdörren öppnas, men det är väl inte så svårt att tänka sig hur det går till när ni sett bilden?

Sen blev det lite konstigt, för blogghjälpen sa att vi nog ska försöka vänja mig av med att hoppas på burdörren. Det kanske inte skulle uppskattas i min blivande familj. Visserligen är det väl inte så många som har dörrar med nät på, men hon tyckte ändå det kunde vara bra att jag fick lära mig att stanna på golvet.

Ibland säger hon väldigt konstiga saker, blogghjälpen. Det är ju hur kul som helst att hänga på dörren. ALLA hem borde ha en dörr med nät på så deras katter kan klänga på dem. Det tycker jag skulle bli standard!

18 kommentarer:

  1. Oj, vad skicklig du var på att klättra i nätet! Du har ju alldeles rätt i, att nätdörrar att klättra i borde vara standard. Varför har inte vi en sådan? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Oj så tuff du ser ut där på dörren. Störtfånigt att du ska behöva lära dig att vara på golvet. Hoppas ditt nya hem har många dörrar med nät på.

    SvaraRadera
  3. Vi håller med dig! Det är hur skojsigt som helst att klättra på närdörrar! Vi har 2 på verandan, som vi kan klättra i och sen har vi nät i rastgården... Jamarkul!!!

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  4. Det där ser kul ut att klättra på nätdörrar :)
    Nickar instämmande när jag läser ditt påstående att ALLA hem ska ha en dörr med nät !!!
    Ska genast hämta matte så att hon får läsa vad du skriver.

    SvaraRadera
  5. Vi har nätdörrar för att vi inte skall kunna gå ut på balkongerna. de är himla bra att klättra i. I alla fall för Maurice. kajsa den klantfian klättrar ibland upp och kan inte komma ner igen... Gunga i nätdörrar har vi dock inte gjort - men det ser himla skoj ut!!! Nätdörr och trappor - det skulle alla bostäder ha inomhus!!
    nosgos å allt det bästaste
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  6. Jamars vad kul det ser ut!
    HUSSEEEEE!!!!!!!

    SvaraRadera
  7. Det ser ut som du inte gjort annat än klättrat. Jättefint. Hoppas du får massor med nätdörrar i ditt egna hem.

    Nosgos

    SvaraRadera
  8. Det där såg verkligen jamarkul ut! Hoppas dina blivande människor låter dig ha en nätdörr hemma sen. Här hemma har jag provat att busjaga småbrorsorna lite, det var faktiskt ganska kul. Matte säger att jag och Wilma är jätteduktiga som inte fräser åt dem längre och låter dem komma fram och nosa ordentligt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  9. Det ser ju jättebra ut och så syns det ju att du är en smidig katt. Nät att klättra i och trappa det är bra grejer.Nosbuff

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, jag hoppas kunna ändra standarden i svenska hem så alla får en nätdörr att klättra i.

    SvaraRadera
  11. Sippo, du måste skilja på blogghjälpens idéer och mina. Det är inte alls säkert att jag vill lära mig att vara på golvet.

    SvaraRadera
  12. Hjulia Huller om Buller, då vet ni precis vad jag jamar om! Visst är det kul?

    SvaraRadera
  13. Kjelle Bus, bra att du lär matte att alla katter ska ha minst en nätdörr. Hoppas matte förstår det.

    SvaraRadera
  14. lillies lya, huvudsaken är att det finne en nätdörr, sen måste alla katter själva avgöra om de vill klättra i den eller inte.

    SvaraRadera
  15. Max och Måns, har husse satt in en nätdörr ännu?

    SvaraRadera
  16. Nea, jag har ju ganska mycket tid till att träna nätklättring. Det är inte så svårt som det ser ut.

    SvaraRadera
  17. Alice, det är bra att ni är snälla mot era småbrorsor. De är ju så små ännu, så de behöver lite hjälp av er vuxna katter.

    SvaraRadera
  18. Dui och Deco, jag tränar flera gånger varje dag på att klättra på dörren. Det är bara blogghjälpen som tycker jag ska låta bli.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...