söndag 20 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag fortsatt mina diskussioner med blogghjälpen. Visserligen var det öppet hus, men vi hann jama ganska mycket ändå.

Först tog jag upp det här med en egen stad för katter, som jag jamade om igår. Jag vet inte om blogghjälpen vet vart hon ska vända sig för att gå vidare med detta, men jag har i alla fall givit henne i uppdrag att fixa en egen stad åt hemlösa katter i Sverige. Det ska bli intressant att se hur hon klarar av det. Jag misstänker redan nu att det blir jag som får ta tass om det hela i slutänden ändå.

Nåjam, det var i alla fall ett mysigt samtal och jag kurrade hela tiden. Fast sen kom en av mina burkompisar och började bråka med mig. Då fick hon flytta till en annan bur. Det var skönt, för hon har varit lite störig och jag vågar mig inte riktigt fram när nån bråkar med mig.

Sen kom i alla fall en snäll tjej och kastade in en myntamus i min bur. Då hade jag ju inte tid med blogghjälpen längre, som ni förstår. Vi får se om det blev nåt av filmen som blogghjälpen tog av min hantering av musen!

12 kommentarer:

  1. Hoppas att det var många på öppet hus idag. Blir spännande att se filmen! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Bra att du tog upp det där med en kattstad. Vi får hjälpas åt att hjälpa blogghjälpen så hon inte får ett nervsammanbrott.

    Men vilken tokig kisse som bråkade med dig. Vi vet ju vilken mysig och blyg tjej du är, så vi förstår att du håller dig undan då.

    Ser fram emot filmen där du myser med myntamusen.

    SvaraRadera
  3. Det behövs nog ganska många människor för att öppna konservburkar och klappa alla katter i en hel kattstad... Det var det som var problemet med kattstaden i USA...

    Jag håller tummarna här för att du skall hitta din alldeles egna "klappande konservöppnare". Jag var väldigt skygg när jag bodde på katthemmet och vågade aldrig mig fram och alla var både större starkare och fräckare än jag, men när lillie kom in, så såg hon ut att verkligen behöva mig, så då vågade jag tränga mig fram och tala om för henne att jag ville adoptera henne. Och det fick jag - trots att flera andra katter också ville ha henne. Nu har jag en varm säng, en pojkvän, katt-onger, leksaker, små hus och pärlor. Och jag lär lillie allt det som är viktigt i världen. Och hon kliar mage, pussar på öronen och masserar tassar. Och bär mig när jag inte vill gå själv... Och hon tycker jag är bäst i hela världen! (Fattas bara annat!) Snart kommer nog din människa in genom dörren och ser ut att sakna just dig också.
    buff, kurr och allt sånt!
    Kajsa

    SvaraRadera
  4. Vad bra att blogghjälpen var där när din rumskompis kom och bråkade så att hon fick byta rum! Det är jamartrist att ha nån som bråkar med en, allra helst när man är en blyg snäll misse som du och inte vågar säga ifrån ordentligt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Myntamöss är helt klart toppen att leka med. Gissar att musen fick ordentligt på moppo. Ska bli kul att se filmen. Skönt att den andra kissen kunde flytta till en annan bur. Ibland är det ju bäst så, trots att ni båda två alldeles säkert är fina och mysiga kissar. Men bråka vill man ju inte! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Mjau vi är oxå så nyfikna på den däringa filmen du jamar om, *tassen upp*
    Här skojbråkar vi bara på lek, mjau
    fast vi gör det inte så ofta.

    Tassetass
    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco, blogghjälpen har inte hunnit lägga ut filmen ännu. Men jag hoppas hon hinner göra det snart.

    SvaraRadera
  8. Sippo, jag är också beredd att hjälpa blogghjälpen. Jag tror det här ligger långt ovanför hennes kompetensnivå.

    SvaraRadera
  9. Kajsa, tänka att ha en tvåbening som tycker att du är bäst i hela världen *drömmer*. Jag hoppas få uppleva det snart också.

    SvaraRadera
  10. Alice, ja det var bra att min kompis fick flytta. Hon trivs nog bättre med nån anna katt. Jag är ju en fredlig katt som inte vill bråka.

    SvaraRadera
  11. Findus, Isak och Ramus, den där myntamusen är det inte mycket kvar av må ni tro. Det var bra att min kompis fick flytta. Hon är nog jättesnäll också, men vi passar bara inte så bra ihop.

    SvaraRadera
  12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, att skojbråka är nog kul. Saken är bara den att jag är så rädd så jag förstår inte rikgit skillnaden mellan att skoja och att bråka på rikgit.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...