måndag 7 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft det jobbigt må ni tro. Inte mindre än tre paket har jag sett till att få paketerade och skickade. Det värsta var ju att blogghjälpenhade paketen hemma hos sig, så jag var ju tvungen att be hennes katter om hjälp med att kolla att hon hade gjort rätt.

Först bad jag Bessy kontrollera paket 1. Så här sa hon:

Det ser ganska bra ut för att vara matte. Jag godkänner paketet.







Sen bad jag Viktor kontrollera paket 2. Så här sa han:

Det var lite rörigt packat, men nu har jag lagt allt i ordning. Paketet är godkänt för att skickas!









Men sen... När Bessy rapporterade hur paket 3 såg ut höll jag på att trilla på svansen.

Så här sa hon:

Totalt felpackat! Jag var tvungen att packa om ALLTIHOP! Jag känner ju matte så jag är inte dirket överraskad, men lite bättre trodde jag allt att hon skulle kunna packa. Men nu är allt ordnat så paketet kan skickas!

Tur att man har kompisar som hjälper en. Stort tack för hjälpen Viktor och Bessy.

Nu är paketen på väg till er som vann auktionen!

16 kommentarer:

  1. Det var ju tur att andra kunde rycka in, nu när du var på för långt avstånd. Att hjälp behövdes står ju helt klart. Nu kan du koppla av, när du sett att allt är kirrat. Du har trots allt gjort grovjobbet, så du är värd en extra godis tycker jag.

    SvaraRadera
  2. Verkligen tur att kattkollegorna kunde avvärja en större katastrof. Tänk att människor ska lyckas röra till allting. *tassen för pannan*

    SvaraRadera
  3. Hej på Er ! Det var väl bra att Ni fick lite att pyssla med.
    Idag fördes husse åt Kasper till sjukhus kl.11.30,sedan dess har innekatten varit utomhus,jag såg ju till före Jul att det fanns mockad låda och mat o.vatten, men husse rökte så jag som slutat fick tillbaka min astma, och doktor sa att jag fick inte gå in dit något mera.
    I morgon ska jag försöka få tag på Kasper,då är han säkert både hungrig och törstig.Han har ju aldrig behövt fixa mat själv innan.
    Ingen har nyckel till husses lgh.Inte ens hand gode man.
    Du ska få höra hur det går.Nu kommer jag ha svårt att sova i natt det vet jag.Men att gå ut och leta nu i mörkret efter en rödsvart katt är omöjligt.
    Håll tassarna att han finns i närheten i morgon bittida.

    Medlem M70285

    SvaraRadera
  4. Tur att det fanns hjälp, blogghjälpen hade aldrig klarat det själv. Vi förstår om du är trött nu efter allt fixande. Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Vad bra att blogghjälpens missar kunde rycka in och hjälpa till! Riktigt stiliga hjälpkatter! Tänk att vi katter alltid skall behöva ha koll på allt för att det skall bli någon ordning...
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Verkligt utmärkta jobb de utförde, Bessy och Viktor. Inget kan väl gå fel, när paketen måste godkännas av sådana experter. Tur att vi missar kan hjälpa varandra. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. hej.
    vilken tur att blogghjälpen har pakketering kattererings jälp!
    vi har haft en underbar måndag här med bus i nästan 3timar i sträck! kolla bilder i vår blogg!/Tass pip och murre

    SvaraRadera
  8. Vilket jobb du har haft, men så lyckat det blev - den auktionen var verkligen huvudet på Spiken :-) Och så bra att du har så många hjälpande tassar omkring dig.
    Vill jama om för dig att matte är lite krasslig och hemma från jobbet. Hon kommer att ta in och svara på alla kommentarer när hon är tillbaka - förhoppningsvis i morgon. Då kommer också en rapport om mitt tillstånd - som ju är viktigast av allt! Men kan redan nu avslöja att det ser katten så mycket bättre ut än förra veckan :-)
    Vi hörs i morgon!
    Många tassklappar
    PS. Paket nr 3 ser jamarspännande ut...:-)

    SvaraRadera
  9. Gustav, visst är det tur att man har ett nätverk i såna här situationer. JAg fick lite godis idag, men inte alls så mycket som jag tycker att jag borde få.

    SvaraRadera
  10. Sippo, visserligen var det inte helt oväntat att blogghjälpen skulle röra till allt, men det är tur att man kan ordna upp det efter henne.

    SvaraRadera
  11. Vitspiian, jag hoppas verkligen att Kasper kommit in i värmen igen. Det är inget väder för katter att vara ute nån längre tid i.

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, inte en chans att blogghjälpen skulle klarat allt det här. Tur att man finns.

    SvaraRadera
  13. Alice, visst är det väl märkligt. Hur klarar sig tvåbeningar som inte har nån katt?

    SvaraRadera
  14. Findus, Isak och Rasmus, visst är det konstigt att både Viktor och Bessy är så duktiga när de bor hos blogghjälpen?

    SvaraRadera
  15. Pip och Murre, det ser jättekul ut. Här på katthemmet har vi inte samma möjligheter att busa. Men det kanske jag får i min nya familj, när den dyker upp.

    SvaraRadera
  16. Frasse, turas ni om hemma hos er att vara krassliga? Nåjam, bra att du mår bättre i alla fall. Hoppas matte också gör det snart.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...