torsdag 24 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har det varit en både väldigt ovanlig och en väldigt vanlig dag.

Om vi börjar med det ovanliga: vi fick besök i dag på katthemmet. Och inte vilket besök som helst. Det var Klosterkatternas matte och gammelmatte som kom! Det var lika oväntat som välkommet. De var inne och hälsade på mig och jag hälsade tillbaka, för jag känner minsann när nån tycker om mig.

Sen kan vi ta det vanliga: när det kommer så fint besök - var tror ni blogghjälpen fanns? På katthemmet? Näej, inte ens i närheten. Hur kan man vara så tokig att man är nån annanstans när man får så fint besök? Nästa gång hon kommer hit ska jag minsanna jama ut henne ordentligt. Så här får det bara inte gå till.

Nu ska jag lägga sista tassen vid förberedelserna inför Familjedagen på lördag. Det ska bli jamarkul. Och då ska jag minsann se till så blogghjälpen är där hon ska vara - på katthemmet.

14 kommentarer:

  1. Så kul att det kom så fint besök, men det var ju verkligen synd att blogghjälpen inte var där. Skönt att veta att du kommer styra blogghjälpen rätt med en fast tass.

    SvaraRadera
  2. Oj vad jamarkul med så fint besök! Vilken tur att du var där och tog väl tass om besökarna. Typiskt tvåbeningar att inte ha rätt prioriteringar... Bra att du jamar lite förstånd med blogghjälpen nästa gång, så där kan hon ju inte hålla på!

    SvaraRadera
  3. Vad kul med ett så fint besök! Klosterkatternas mattar är ju fankattiska så vi förstår att du passade på att hälsa. Hoppas att allt går bra inför lördagen. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Vad synd att inte blogghjälpen var på katthemmet, men som alltid så rycker du in och reder upp saken. Förstår att dessa trevliga gäster blev väl omhändertagna! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Vilken tur att DU var hemma och kunde ta emot gästerna!
    Håller tassarna för att det ska bli riktigt lyckat på lördag. Du har gjort vad du har kunnat i alla fall!

    SvaraRadera
  6. Tack söta Nikita för att du tog så fint emot oss när vi nu kom helt oanmälda på besök. Nästa gång vi kommer ska vi berätta om det i förväg så att blogghjälpen också finns på plats. En annan av era människor tog i alla fall hjärtligt emot oss. Tack för det! Det var så roligt att få gosa med dig! Du är en så söt och fin kattflicka. Skönt att du har bra burkompisar. Vi passade också på att köpa lite i loppishyllan. Gammelmatte fick ju också prata med blogghjälpen i mobilen, så hon fanns ju med i alla fall.

    Stor kram från Gammelmatte - ja, matte hälsar ju också förstås.

    SvaraRadera
  7. Sippo, enda möjligheten för blogghjälpen att klara viktiga saker är att jag styr henne med fast tass. Annars går det garanterat galet.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Alice, nä, så här kan hon ju inte hålla på. Sen säger hon att hon inget visst! Pffst.

    SvaraRadera
  10. Dui och Deco, det var väldigt snälla människor som hälsade på. Det märktes att de har rätta inställningen till oss katter. Hoppas de snart kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  11. Findus, Isak och Rasmus, jag är ju van att rädda blogghjälpen ur alla möjliga situationer, så det gick ju s a s på rutin. Men hon missade verkligen ett tillfälle att träffa trevliga tvåbeningar.

    SvaraRadera
  12. Gustav, visst var det tur att jag var på plats! Jag tror jag har ordnat allt så trevligt som det går på katthemmet inför lördagen. Det ska bli jamarkul.

    SvaraRadera
  13. Gammelmatte Gitte, det var väldigt kul att ni kom och besökte mig. Jag tycker att alla snälla människor borde besöka minst ett katthem i månaden! Det vore bra om ni säger till blogghjälpen nästa gång ni kommer. Gärna några månader innan så hon hinner förstå att hon ska vara här och ingen annanstans! Bra att ni hittade lite saker på vår loppishylla. Då kan ni tänka på mig när ni tittar på dem!

    SvaraRadera
  14. Så kul att ni träffas även utanför bloggvärlden! Blogghjälpen måste ha grämt sig mycket över att missa Klosterkatternas mattar men det viktigaste är ju att gästerna blir väl omhändertassade och det blir de ju när det finns en klippa som du på plats.
    Tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...