torsdag 10 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Nu har blogghjälpen just åkt härifrån. Jag var lite orolig för på de 2 timmar hon var här hade det kommt säkert 15 centimeter snö på hennes bil. Man vet ju aldrig om hon kanske tar en annan bil eftersom man inte ser riktigt vad som är under snön, men som tur var verkade hon hitta rätt.

Blogghjälpen blev i alla fall väldigt glad idag, för när hon var inne hos mig så klappade hon mig och kelade som hon brukar. Idag tyckte jag att det var jätteskönt och för första gången sate jag igång att tokspinna. Och det här hände innan jag fick godis!

Hon sa att det nog blir en riktig katt av mig till slut i alla fall. Jag förstod inte vad hon menade, men hon hade nästan tårar i ögonen, fast hon log. Så det var inte för att hon var ledsen.

Nu ska jag sova för jag har jobbat hårt i veckan. Vi hörs i morgon. Nattistass!

18 kommentarer:

  1. Skönt att blogghjälpen tog rätt bil, annars skulle det ju kunna bli lite besvärligt.

    Så du har börjat spinna utan godis? Tänk så glad blogghjälpen måste blivit när lilla Nikita äntligen spinner.

    SvaraRadera
  2. Ett kurr är för 2beningarna samma lycka som 1a klassens Wikki mynta är för oss!
    Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Så härligt, visst är det toppen med gos! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att du börjat kurra Nikita! Tänk att matte blir också så där glad och blöt i ögonen när jag framsteg när det gäller gos och annat. Jag tycker ju väldigt mycket om gos och gosar gärna, men jag känner mig liksom lite ovan och vet inte riktigt hur jag skall bete mig alla gånger, ibland händer det tom att jag råkar bita till i mattes hand fast det inte är meningen. Kanske är det likadant med dig att du behöver få öva lite? Hoppas du får en tvåbening snart som förstår det!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Vad konstigt hon sa, att du nog blir en riktig katt? Jag ser klart och tydligt att du är en jättefin, alldeles riktig katt! Kattögon, morrhår, fyra tassar och en svans. Jodå. Men det är bra och smart att du börjat spinna, det brukar gillas skarpt av tvåbeningarna. Hoppas du vill göra det när ni har öppet hus också!

    SvaraRadera
  6. Åh jag blir rörd när jag läser. Förstår varför blogghjälpen blev så rörd :-)
    Härligt att du börjat kurra :-D visst är det skönt med mjuka händer som kliar och gosar ;-)

    Sv:
    Förstår att du varit lite orolig, posten är verkligen inte alltid något att lita på. Igår fick jag tex en räkning som redan skulle vara betald men som posten antagligen slarvat bort ett tag elr nått.

    Sov med det söta örngottet i natt :-)

    Åh absolut säger vi till innan vi kommer :-)
    En guidad tur av dig och blogghjälpen tackar vi ju inte nej till :-D

    SvaraRadera
  7. MJAU, Men så glada vi blir när vi hör att du börjat spinna Nikita. Tass på dig.
    Klart då blir ju alla tvåbeningar GLADA.
    Dom tycker det är så mysig att h öra en kisse spinna, GLAd

    Tass på dig du fina katt.
    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  8. Vad bra att du kunde göra blogghjälpen sådär tårögt glad. Och ännu bättre att du tycker att det är kurr-spinn-mysigt med gos, förstås! Hujedajam, 15 cm snö på bilen. *ryser* Hade det kommit ännu mera snö, hade blogghjälpen säkert inte ens hittat igen bilen förrän till våren. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  9. hej Nikita!
    åh,va du är duktig och kelar
    /tasslappar från murre och pip

    SvaraRadera
  10. Sippo, det var verkligen tur att hon tog rätt bil. Annars hade jag väl fått ordna upp det också. Det är ju jättemysigt att få gos. JAg ska spinna mycket mer nu.

    SvaraRadera
  11. Max och Måns, men blogghjälpen rullade ju inte runt på golvet! Har hon missat nåt igen?

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, jag det är mysigt med gos. Fast förut har jag inte riktigt vågat njuta av det.

    SvaraRadera
  13. Alice, vi kanske behöver öva lite på att ta emot gos båda två? Har man inte varit van att få gos från början behöver man nog vänja sig.

    SvaraRadera
  14. Gustav, visst var det konstigt, det hon sa? Men jag ska följa ditt råd och spinna när det kommer besökare. Fast jag vet inte om jag villspinna för vem som helst. Det måste vara nån jag känner förtroende för.

    SvaraRadera
  15. Kattfamiljen, det är jättemysigt när nån som är snåll smeker en. Posten kan man inte lita på riktigt, men ni vet ju att ni kan lita på mig! Hoppas ni kommer och besöker mig snart. Då kanske jag ska kurra igen!

    SvaraRadera
  16. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, jag blogghjälpen blev i alla falljamarglad. KAnske ska pröva på andra också *funderar*

    SvaraRadera
  17. Findus, Isak och Rasmus, jag det var riktigt kul att tvåbeningar blev så glada när jag kurrade. Och det var tur att blogghjälpen hittade sin bil. Hon är en sån där som nästan alltid åker brummis, så om hon inte hittat den hade hon kanske inte kommit hit mer!

    SvaraRadera
  18. Murre och Pip, tassklappar till er också!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...