fredag 4 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag har jag tänkt så här: visst är det konstigt att man både kan sakna en auktion och vara glad att den är över samtidigt? Men precis så känner jag idag.


Det har varit skönt att slippa vara på helspänn hela tiden för att se hur det går. Sånt tär på en liten katt, ska ni veta. Ändå ångrar jag inte en sekund. Men nu går vi vidare.

Eller, det gör vi kanske inte, inte ännu. Jag måste ju berätta att Kattfamiljen har sagt att jag kan behålla godiset som ingick i Paket 2. Gissa om jag blev poppelär när jag talade om det för kompisarna här!

Nu har blogghjälpen tyvärr inte varit här idag och det är osäkert om hon kommer i morgon heller (hon irrar ju omkring lite här och där, som ni vet), så vi har inte fått det godiset ännu. Men jag har jamat om för henne att hon ska ta ut godiset från Paket 2 innan hon skickar det, och det har hon gjort. Hoppas vi får det på söndag.

Nu går vi vidare. Fast det hörs vi om i morgon.

12 kommentarer:

  1. Vem skulle inte vara trött efter att hållit tre auktioner på samma gång? Du har skött det hela exemplariskt! Snällt att du fick behålla godiset från paketet, du måste vara kattgängets populäraste på katthemmet nu.

    SvaraRadera
  2. Klart att det var slitsamt med alla auktioner. Jag har aldrig haft auktion själv, men jag kan ju tänka mig att det är mycket att tänka på. Det är inte mer än rätt att du är poppis, med eller utan godis!

    SvaraRadera
  3. Tycker du har jobbat jättebra!Mycket att komma ihåg. Vad snällt att du får behålla godiset, gott! Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Du förtjänar både godis, gos och vila efter allt ditt slit med auktionerna. Vilken insats! Konstigt det där med att tvåbeningarna ränner runt lite varstans. Matte gör likadant. Vi tycker att de kunde vara med oss istället. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Jamar att du varit rikigt duktig på denna auktion.
    Klart du måste få behålla godiset, efter allt du har gjort några dagar ju.
    Här springer matte oxå ut och in ibland, HM förstår inte vad hon håller på med.

    Jamar som Findus, Isak och Rasmus
    tycker hon kunde vara med oss i stället.

    Tass tass på dig du fina katt.

    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  6. Mjausingen vad du har jobbat hårt i veckan! Tyvärr kunde vi inte vara med i auktionen för matte hade datorn nerpackad.
    Här har det också hänt saker må du tro! I tisdags morse så skickade matte in mig och Wilma i transportburarna och låste in oss på toaletten! Har du hört något så pälsresande? Där fick vi sitta i kattiljoner timmar, matte säger 3 timmar men det tror jag inte alls på. Sen kommer äntligen matte men inte skall du tro att hon släppte ut oss, nä hon bär iväg med oss till ett helt nytt ställe. Där fick vi äntligen komma ut och jamrns vad läskigt det var! Helt ny lägenhet och hälften av våra gamla möbler var borta och där stod det nya istället i en enda röra. Allt luktade konstigt och nya läskiga ljud överallt. Jag nosade runt lite sen gömte jag mig i en kartong med mattes kläder och där låg jag resten av dagen.
    Sen har vi haft fullt upp med att hjälpa matte skruva ihop möbler och ställa dem till rätta i flera dagar och packa upp kartonger. Det är tur att hon har haft 8 hjälpande tassar, annars vet man inte hur det hade gått.
    Nu skall jag gå och ta en välförtjänt kattlur.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  7. Sippo, det har varit både jobbigt och kul med auktionerna. Snart ska jag skicka ut paketen också, bara jag får adresserna till vinnarna. Och gissa om jag är jättepoppis?

    SvaraRadera
  8. Gustav, man måste verkligen vara helskärpt för att klara av auktioner. Det gäller att man inte missar nåt bud. Det känns kul att ha kunnat tjäna pengar till oss själva. Det är vi värda.

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, visst är det snälla att vi får behålla godiset. Särskilt som en av sorterna är mitt favvogodis!

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, visst är det konstigt hur de irrar omkring, tvåbeningarna. Det är väl OK om de tar en snabb runda för att köpa mat till oss (och kanske nåt till sig själva samtidigt), men annars förstår jag inte vad de ska springa omkring för.

    SvaraRadera
  11. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, jag tror ni måste uppfostra matte lite bättre. Har hört att hon blivit förkyld också, eftersom hon är ute och springer.

    SvaraRadera
  12. Alice, men det var ju ett ovanligt olämpligt tillfälle att flytta måste jag jama. Ni gick ju miste om hela min auktion! Nåjam, nu får ni göra det bästa av situationen och hjälpa matte med möblerna. Annars får ni väl sitta på flyttkartongerna resten av livet.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...