fredag 5 april 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Som jag berättade så började jag förstå att jag skulle få bo på katthemmet och bli väl omhändertagen. Dagarna gick och jag kände mig mer och mer hemma.

En dag sa min kompis Benny till mig att han skulle flytta och sa att han tyckte jag skulle bli bloggkatt efter honom.

Det kändes så klart nervöst. Vad gör en bloggkatt? Räcker jag till?

Benny berättade hur man gjorde och han sa också att jag räckte till!

Jag bestämde mig för att försöka. Dagen efter jag lagt ut mitt första inlägg kom det en peng från en av våra snälla följare. Det stod "Välkommen som bloggkatt Gitte" på inbetalningen. Då blev jag riktigt glad och tänkte att "Det här ska jag klara av!"

14 kommentarer:

 1. Vet du, Gitte, att du heter precis som min mamma, gammelmatte Gitte? Hon älskade katter, ja, alla djur, och de älskade henne. Fråga Blogghjälpen om du är nyfiken, för hon kände henne.

  Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde adoptera dig, vacker inte! Men jag är tyvärr allergisk mot långhåriga missar, hur söta de än är... Skickar dock en nospuss och försäkrar att du kommer att klara bloggjobbet jamarbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jam, jag har hört berättas om henne. Hon var väldigt snäll har jag hört. Vad tolkigt att du är allergisk mot oss långhåriga!

   Radera
 2. Gitte du som varit med om så mycket i ditt liv och kämpat på kommer tillsammans med goda instruktioner från Benny att bli ett jamarproffs som bloggkatt. Det är vi helt säkra på.
  Vi kommer givetvis fortsätta följa dig. Hoppas nu du lyckas lösa den jamarviktiga godisfrågan också.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag ska genast ta tag i godisfrågan!

   Radera
 3. Åh så fint att du fick en så trevlig hälsning! Vi är så glada att du tackade ja och tog över efter Benny. Hoppas, hoppas att du lyckas lösa godisfrågan. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam kommer kämpa för den frågan!

   Radera
 4. Åh vilken kul start som bloggkatt! Klart du räcker till, du är ju en klok katt! Den där berömda godisfrågan verkar däremot hopplös att lösa, jag vet, jag gjorde själv tappra försök för kattiljoner år sen när jag var bloggkatt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, oj, var den frågan aktuell redan på din tid här??

   Radera
 5. Det är mycket märkligt, men precis varenda katt som blivit bloggkatt har klarat uppgiften hur galant som helst!? Alltså är jag helt övertygad om att Gitte bloggkatt kommer bli precis lika duktig som företassarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, tror du det? Jag ska göra mitt bästa i alla fall.

   Radera
 6. Det kommer att gå jättebra med jobbet som Bloggkatt! godisfrågan är nog tuffare, men det r en fråga som varit uppe länge och det kanske blir du som lyckas!! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam har nog tänkt att det ska bli just jag som knäcker godisfrågan!

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...