fredag 12 april 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Nu har jag fixat både årsmöte, styrelsemöte och öppet hus! Det var inte så svårt som jag trodde. Jag börjar känna mig varm i pälsen nu. Om nu bara blogghjälpen kunde förstå vilken fråga som är viktigast på agendan på mötena så skulle allt vara frid och fröjd - ja, förutom att jag behöver ett alldeles eget hem förstås.

Men blogghjälpen säger att jag ska tänka på hur det gått för alla bloggkatter före mig. De har fått hem allihop.  Det hjälper att tänka så och jag vantrivs inte på katthemmet. Alla är snälla mot mig. Fast i morgon har blogghjälpen hotat med att blixtra mig igen, för hon tycker det behövs lite fräscha bilder. Det är inte alls säkert att jag ställer upp på det. I alla fall inte utan en rejäl portion godis!

10 kommentarer:

  1. Visar säkra på att allt skulle gå bra och det gjorde det ju!
    Klart du ska ha gottisar om det ska blixtra!! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, jag kommer vara benhård!

      Radera
  2. Vad du hinner med mycket! Undrar jag hur det skulle gått om det inte hade funnits duktiga bloggkatter som hjälpte till på katthemmet?
    Precis som du jamar - alla bloggkatter vi har följt här har fått sina föralltidhem så småningom. Det kommer du också att få.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, tror det hade blivit väldigt svårt att driva katthemmet utan oss bloggkatter.

      Radera
  3. Det är rätt fascinerande hur svårt det varit för varenda bloggkatt att driva godisfrågan. Människor gör underliga prioriteringar! Men jag tycker faktiskt det är kul att se hur du har det, så jag hoppas du ställer upp på en bild, mot rimlig ersättning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, vi får se. I nuläget är det en förhandlingsfråga!

      Radera
  4. Det ska bli trevligt att få se fler bilder på dig, lilla fina kisse. Du kanske kan förhandla dig fram till ett bra pris för att ställa upp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, det kommer bli svårt, men jag tänker inte ge mig!

      Radera
  5. Vad roligt att du fixade alla möten på ett bra sätt. Du lär dig snabbt.
    Men jag håller med Lisa att det är konstigt att de ska vara så svårt att driva godisfrågan. Vi får diskutera det på nästa möte. Jag tycker att alla katter åtminstone borde få godis så att de syns på kort!
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, jag tycker att i alla fall borde vi katter få se godis nån gång!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...