lördag 27 april 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Idag har jag ordnat med öppet hus igen. Det är mycket att hålla reda på då ska ni veta. Först är det vi katter som måste göra oss snygga, sen måste jag ju hålla koll på alla  tvåbeningar också. En del skickar jag ut i vår second handbutik för de ska sälja saker vi fått så vi får in pengar. Andra ska ta hand om våra besökare och presentera oss katter.

När jag hade styrt upp allt det där kallade jag in blogghjälpen. Hon fick borsta mig, för jag tycker det är så skönt. Vi gjorde faktiskt en film som heter Jag blir borstad.

Den kan du se om du klickar på länken. Den är dessutom gratis! Jag bjuder.

När ja sen var färdigborstad  så hade ju blogghjälpen hela handen full av MIN päls. Jag jamade förstås att jag ville ha betalt eftersom den ju är värdefull. Men då sa hon att man inte brukar betala för sånt utan att jag borde vara glad att bli av med överflödig päls. Har ni hört så fräckt?

6 kommentarer:

 1. Ännu en höjdarfilm om dig, helgen är räddad! Håller med om att ersättning borde utgå för din fina päls. Du har ju faktiskt bjudit på din film dessutom! Plus ordnat med allt för öppet hus! Jo, det är inte utan att lönesättningen där behöver ses över!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, hoppas du kan hålla matte i tassen om du tycker det blir läskigt! JAm, lönesättningen här är under all kritik.

   Radera
 2. Att både bli borstad OCH filmad utan ersättning? Det duger ju inte! Fast om vi ska vara helt ärliga ser du ut att njuta ganska mycket av det där borstandet. Pälsvård är ju mycket viktigt när man har lång vacker päls som du.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn - jam, det är så det går till här! Visst är det skönt att bli borstad, men det hindrar ju inte att man ska ha betalt?

   Radera
 3. Vilken fin film på dig. Man vet aldrig vad blogghjälpen hittar på med din päls som blev över. Kanske blir det innermaterial till en kudde?
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam vad som helst kan hända med min päls. Vem vet, hon kanske säljer den dyrt!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...