En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 26 november 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus här på katthemmet. Det kom många besökare och det var kul. Tyvärr var det ingen som var intresserad av oss katter, annat än att de tittade på oss, men ingen skrev nån intresseanmälan.

Nåjam, det var trevlig i alla fall och många köpte fina saker på vår Second handbutik.

När vi stängt för dagen kom blogghjälpen in till mig. Då låg jag och min kompis Nilla och vilade. Ni kan se oss på dagens bild. Det är jag till vänster. Om ni tittar väldigt noga kan ni se att jag ligger på min fina leksak. Den syns lite vid min vänstra axel. Jag släpper inte gärna leksaken.

Vet ni hur man kan skilja på oss? Jo, Nilla har vita morrisar och jag svarta!

Ni glömmer väl inte att rösta på Molle i Royal Canins tävling? Han behöver alla era röster för att katthemmet ska få mat från Royal Canin ett helt år. Det skulle betyda mycket för oss. Dessutom är Molle en väldigt vacker kille, så han är värd att vinna även därför.

8 kommentarer:

 1. Vilka gosesötisar ni är! Lyckos de som en dag blir ägda av er. Ser att det ligger en liten leksak framför Nilla, tur hon har den när hon inte får låna din!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, Nillas leksak får hon ha för sig själv. Jag behöver ingen mer än den jag har.

   Radera
 2. Självklart röstar jag varje dag :)
  åsa

  SvaraRadera
 3. Ni är väldigt lycka du och Nilla! Fast som du skrev så ser man skillnaden på morrisarna. Tur för annars skulle väl blogghjälpen blanda ihop er?
  Rösta på Molle är det första jag gör innan jag börjar skriva kommentaren här.
  Hoppas ni får en fin första advent du och kompisarna på katthemmet!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vi hoppas alla får en fin första advent, fast vi vet att många inte får det. De tvingas vara ute i blåsten och kylan. Hoppas de snart får komma in i ett varmt och kärleksfullt hem.

   Radera
 4. Klart jag röstar på Molle varje dag. Han är så vacker. Ett väldigt fint foto på honom. Du och Nilla är också så vackra katter. Ni ser ut att ha det riktigt mysigt ihop. Jag hoppas verkligen att Molle vinner mat till er för ett helt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jag hoppas Molle vinner, men jag hoppas också att vi inte ska behöva äta maten här på katthemmet ett helt år till. Men vi får se.

   Radera