fredag 31 maj 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Hörde att det var nån som talade om semester. Det är verkligen inget för mig. Här jobbas det som bara den, särskilt inför morgondagens stora uteloppis.

Vi har haft det förut men i år är det speciellt eftersom snälla Heikki och Nisse ska spela dragspel för oss. Det är inte bara så att de gett var sin katt från oss ett kanonhem. De är snälla och duktiga på andra sätt också. De brukar till exempel spela på olika boenden där människor kanske inte har så mycket att fördriva tiden med annars. Det brukar vara väldigt populärt när de kommer. Det kommer det bli i morgon också när de kommer hit.

Men det är så klart väldigt mycket att stå i för mig ändå. Alla fina saker ska väljas ut och bäras ner, jag måste se till att det finns godis till kaffet och fina presenter i lotteriet.  Så kom inte och jama om semester till mig!

Vi ses väl mellan 12-15 i morgon?


2 kommentarer:

  1. Hoppas det kom många idag och hälsade på er och handlade från secondhand. Förstår att du har fullt upp att planera allt och att du verkligen inte har tid med semester. Du har så fina ögon och vi hoppas också att du får ett eget hem snart.

    SvaraRadera
  2. Det kom inte så många som vi hade hoppats, men de som kom var trevliga!

    SvaraRadera

Kattsons One-Liners

Idag säger Fredde: Det är dålig service här hemma. Jag fick vänta flera minuter innan matte öppnade dörren. Ska man behöva finna sig i det?