torsdag 28 mars 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Blogghjälpen blev avtackad. Hon har ju suttit i styrelsen sen 2010 och tyckte det var hög tid att kliva av. Nu tar andra över.

Hon har i alla fall lovat att försöka följa mig på min resa. Jag försöker ju lära henne ett och annat. Var godisburken finns och sånt där.

Nu ska jag fixa lite inför påskhelgen.  Den betyder ju inte så mycket för oss katter på katthemmet egentligen. Det viktiga för oss är att våra snälla volontärer kommer och hjälper oss som vanligt.

Hoppas att ni alla som följer mig i bloggen får en 


    GLAD PÅSK!

7 kommentarer:

  1. Vad duktig du är som kunde fixa årsmötet. Vi kommer att sakna blogghjälpen och är tacksamma att hon fortsätter att följa dig. Vi får hoppas att nästa - förhoppningsvis - blogghjälp också kan hjälpa dig skriva här och berätta om vad du gör och vad som händer på katthemmet. Vi ser fram emot hur det går för dig efter att du har vilat upp dig efter allt arbete med årsmötet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jam, det känns bra att jag fixade årsmötet. Men det var mycket jobb!

      Radera
  2. Hej Astrid, det känns lite vemodigt att du lämnar styrelsen helt. Vi i Gnesta upplevelser att du alltid har haft en sån fin känsla för dessa katter som inte har haft en bra start i livet och som av olika anledningar är skygga. Vi adopterade ju Nina för många år sedan som var just en väldigt skygg katt. Hon har utvecklats enormt, en kär familjemedlem idag och vi minns alltid det fina stödet som vi fick av dig när Nina flyttade till oss. Vi hoppas att du fortsätter i katthemmet, du har bidragit på ett fantastiskt sätt och räddat så många små liv. Många varma hälsningar, Kristina och våra tre katter, inte minst Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sally, tack för de fina orden. Det är klart att det känns vemodigt för mig också, men det är dags för andra att ta vid. Så roligt att höra att Nina blivit en sån tryggis. Hon är en av de många katter man minns lite särskilt.

      Radera
  3. Nu har husse varit ute och flängt omkring igen och då kommer vi inte åt bloggen eftersom vi inte får använda datamaskinen själva.
    Att årsmötet gick bra med dina förberedelser förvånar oss inte. Du lär dig snabbt!
    Vi hoppas verkligen blogghjälpen kommer att fortsätta finnas på katthemmet även om hon inte sitter med i styrelsen längre. Hon betyder mycket för katthemmet det vet vi! Hon behövs där precis som Katten Sally skriver!
    Nu önskar vi alla på katthemmet och alla andra djurvänner en fortsatt GLAD PÅSK!
    Glöm inte att tänka på katthemmet om ni får en påskpeng över!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, men har ni släppt iväg husse - igen? Jam, tur att han är hemma nu i alla fall. Se till så han inte smiter iväg igen.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Jag hade just legat och tänkt på viktiga saker när jag klev ut ur buren och blev blixtrad av blogg...