fredag 15 mars 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, men det är mycket jobb! Det har jag insett.

Nästan direkt har jag blivit tvungen att ta tass om Årsmötet på katthemmet. Det äger rum nästa lördag kl 12. 

När man kommer hit tror man kanske att det bara är att skicka ut kallelser till alla medlemmar. Ha! Det är ju det enklaste. Innan dess måste jag ju gå igenom alla räkenskaper och se så allt stämmer. Jag måste ordna så att det finns pengar på katthemmet, för utan pengar går det inte alls. Sen är det minst lika viktigt att det finns snälla volontärer som hjälper oss varje dag, året runt.

Som tur är har allt gått bra hittills. Sen måste jag så klart ordna med mycket i sista minuten, alltså precis innan mötet. Fika, stolar, material till alla osv. Det lär blir fullt ös hela veckan med andra ord!


4 kommentarer:

  1. Vad duktig du är som har lärt dig så mycket redan. Du får vila ordentligt när årsmötet är över. Det blir en bra erfarenhet för dig att lära dig allt som måste göras. Lycka till. Det ska nog gå bra, ska du se.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, jag kommer nog ta ut en semesterdag när årsmötet är över.

      Radera
  2. Vi tror inte alla förstår vilken stort ansvar det är att vara bloggkatt på ett katthem där det är ordning och reda som gäller.
    Du kan väl ta hjälp av någon av dina kompisar? Det måste ju vara någon som är lika ansvarsfull som du förstås.
    Gör som anonym skriver - vila dig ordentligt när årsmötet är över!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, du har så rätt. Det är nog många som tror att det bara är att blogga lite hur som helst. Hur skulle det se ut?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Jag hade just legat och tänkt på viktiga saker när jag klev ut ur buren och blev blixtrad av blogg...