fredag 8 mars 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Ja, nu vet ni ungefär hur det gick till när jag hamnade här. Undrar hur många katter som haft liknande upplevelser. I början var jag ju jätterädd för vi hade ju inte fått lära oss att det finns snälla människor också. 

Ibland undrar jag om människor förstår hur rädda vi katter kan vara för er. Det är nog självklart för er att ni är snälla, men det vet ju inte vi. Inte förrän vi fått tid på oss att lära känna er. Ibland tar det lång tid, ibland går det fort.

Nåjam, nu har jag varit på katthemmet en tid och jag börjar förstå att många av er är snälla. Jag önskar att alla vore det och att vi fick lära oss det från början. Så mycket lättare livet skulle vara då.

5 kommentarer:

  1. Ja du, Hanina, tyvärr är det så att väldigt många människor inte är snälla mot djur. Nu har du kommit till ett ställe där du kommer att märka att alla vill dig och dina kompisar väl och de kommer att ta hand om dig på bästa sätt med god mat, värme och omvårdnad på alla sätt. Det ska bli trevligt att läsa mer om dig och hur du kommer att sköta allt på katthemmet. Det får ta sin tid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, här är de snälla. Fast det har varit jobbigt innan jag förstod det.

      Radera
  2. Det är verkligen inte konstigt om du och många andra katter är rädda för tvåbeningar. Tvärtom kan det nog vara väldigt klokt för det finns många dummisar som verkligen inte är att lita på bland tvåbeningarna.
    Som tur är har du nu kommit till ett ställe där det är tvåbeningar av precis motsatt sort - snälla och omtänksamma.
    Fast det har du ju redan märkt!
    Vi håller med Anonym om allt som skrivs!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, de förstår här på katthemmet också att det inte är så lätt att lita på tvåbeningar direkt när vi kommer hit. Det tar olika lång tid för oss att inse det.

      Radera
  3. HEJ, Vet du att det finns ett sätt att tjäna pengar utan stresskontakt (THOMAS FREDDIE) för ett tomt [ATM-KORT] idag och vara bland de lyckliga som drar nytta av dessa kort. Detta PROGRAMMERADE tomma ATM-kort kan hacka sig in i vilken ATM-maskin som helst i världen. Jag fick mitt masterkort från en bra hackare på internet, med detta ATM-kort kan jag samla in $50 000.00 dollar varje dag via kontakter: thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Jag var väldigt fattig men det här kortet har gjort mig rik och lycklig, om du vill få denna möjlighet att bli rik och etablera ditt företag så ansök om detta Master-kort, jag är så glad över detta eftersom jag fick mitt förra veckan och jag har använde det för att få $277 000,00 dollar från THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackare delar ut kortet bara för att hjälpa de fattiga och behövande och de ERBJUDER ÄVEN FINANSIELLT HJÄLP. få din från THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS idag. Vänligen kontakta dem via e-post thomasunlimitedhackers@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...