lördag 29 oktober 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Häromdan var blogghjälpen här. Hon har inte varit det på ett tag för hon har varit förkyld och hon vill inte förkyla andra. Men när hon kom hade hon med sig en filt till mig och Fenja. Den står jag på. Den är BARA vår och den ska följa med oss när vi flyttar till vårt eget hem nån gång. Jag fick några godisar för att inviga den.

När vår vettis var här tittade hon i min mun - fast hon egentligen inte fick. Hon sa att jag kan ha början på nån dum sjukdom som heter FORL. Så jag måste åka till kliniken så det får undersökas noggrannare. Fast det är långa väntetider för tandoperationer, men det gjorde inte så mycket sa hon, för mitt fall är inte akut. Jag hoppas det dröjer så länge så de glömmer bort att jag ska dit!

Nu måste jag göra i ordning allt inför öppet hus idag. Butiken är öppen 12-14 och katthemmet 13-15. Alla snälla människor är välkomna!

 

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig filt! Den är skön för er att ha den dag det är dags för er att flytta tillsammans.
    Bra med lite godis som invigning också!

    Usch det där FORL har vi hört talas om. Hoppas det inte är det du har trots allt.
    Hoppas gör vi också att många kommer till er idag när ni kan ha öppet igen!
    Nospussar till dig och Fenja!

    SvaraRadera
  2. Björn, vi gillar vår filt. Det kommer vara bra att ta med i flytten en dag. Vi hoppas också det inte är FORL jag har, men jag har inte så ont nu i alla fall.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...