lördag 1 oktober 2022

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Som jag skrev i förra inlägget är det flera kompisar som varit förkylda. Tyvärr är det några som är det nu också så vi kommer inte ha öppet hus idag heller.  Det är ingen fara med nån för vi är ju alla vaccinerade, men de som drabbats är lite låga och behöver ha lugn och ro. Vi vet att alla förstår att på det här katthemmet sätts katternas väl i första hand.

Annars är det mycket att göra för en liten bloggkatt. Det tror man nog inte förrän man provat på. Jag och Emil bor ju i en bur där vi har uppsikt över både personalutrymme och kontor. Jag och även Emilio kollar allt via ett stort fönster. Vi tolererar inget fusk, men å andra sidan är det ingen som försöker fuska heller.

Sen har vi jobbat stenhårt med nästa års kalender. Den ska nog snart vara klar. Vi hoppas att många vill köpa den för varje krona vi får in till katthemmet betyder en krona vi kan lägga på veterinärräkningar, kattmat, sand och annat vi behöver. Jag ska så klart vara först med att berätta när ni kan beställa den, så håll ögonen öppna!

4 kommentarer:

 1. Det är tur att ni bor på ett ansvarsfullt katthem där alla vaccinerade. Sedan är det givetvis tråkigt att ni fick hålla stängt även denna lördag men snart är allt som vanligt igen.
  Vi ser fram jamarmycket mot nästa års kalender! Vi har ju nyss vänt blad i årets fina kalender.

  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam tänk om vi blivit förkylda när vi var hemlösa! Det är inte alls kul. Här blir vi omhändertagna på bästa sätt och förhoppningsvis är vi snart pigga och friska allihop.

   Radera
 2. Vet inte varför det blev "Anonym" på vårt förra inlägg. Ibland förstår vi oss inte på alla dessa inloggningar hit och dit.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...