lördag 15 januari 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet måste gå vidare på nåt sätt. Sara kommer för alltid att finnas i blogghjälpens hjärta, precis som de andra katter hon tvingats skiljas från.

Jag har naturligtvis skött allt här på katthemmet som vanligt.  Flera av våra kompisar har fått flytta. Några har tyvärr kommit tillbaka då det inte fungerat med befintlig katt. Sånt kan man aldrig veta. Vad man däremot kan veta är att vi alltid tar tillbaka de katter som en gång kommit från oss. Det spelar ingen roll om de flyttat för en vecka eller 7 år sen. De är alltid välkomna tillbaka om man av nån anledning inte kan ha dom kvar. Så är det tyvärr inte så ofta om man köper en katt på t ex Blocket eller av nån oseriös uppfödare.

Trots att den här otäcka pandemin fortfarande rasar så försöker vi ta emot bokade besök för de som vill adoptera en katt. Är man intresserad skickar man ett mail till info@sodertaljekatthem.se och berättar lite om sig själv och hur man tänkt kring att skaffa en katt. Nån av våra snälla och väldigt duktiga volontärer tar sedan hand om de som vill komma. Givetvis med munskydd på sig och dessutom utan några som helst symptom på sjukdom.

Så ni förstår att livet går vidare. Jag sköter naturligtvis om allt som vanligt.

6 kommentarer:

 1. Du är en klippa för blogghjälpen och katthemmet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Unknown, jam, jag gör så gott jag kan.

   Radera
 2. Ja, du har verkligen redan visat framtassarna måste jag säga. Du gör ett fantasstiskt jobb efter så kort tid.
  Söt är du också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, hi-hi, vad kul att du tycker jag är söt också!

   Radera
 3. Man glömmer aldrig någon man älskat av hela sitt hjärta. Husse minns ännu sina tidigare katter och alla har ett eget utrymme i hans hjärta.
  Det som är en tröst för blogghjälpen är att hon vet att du och alla andra tar väl hand om katthemmet när hon är ledsen.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, nä, det är sant. De finns inom oss för alltid. Vi stöttar blogghjälpen så hon snart mår bättre.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...