lördag 22 januari 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag på obligatorisk ID-märkning för katter.  Både Fenja och jag har haft flera möten för att diskutera hur vi ska göra för att det ska bli verklighet.

Nån föreslog att vi skulle matstrejka, men det tyckte vi var att gå för långt! Mat måste vi äta (även om det snålas betänkligt här på katthemmet!). Men många tassar kommer slås i golvet både här på katthemmet och på många, många andra ställen om de fattar fel beslut.

Sen kommer jag skriva jättemycket i bloggen och tala om vilka som har svikit oss! De ska inte slippa undan. Vi måste bli tagna på allvar. Det är hög tid nu!

 

4 kommentarer:

 1. Ja du Rafael vi är många som kommer att bli jamararga om politikerna sviker oss ännu en gång. Det har hänt alltför många gånger hittills. Djuren kommer alltid i sista hand. Det får vara slut med det nu!

  Att ni skulle matstrejka är dock absolut inte rätt väg. Ni behöver varje bit mat ni kan få!

  Nu håller vi tummarna för att det finns tillräckligt många kloka politiker i riksdagen den 24:e februari.

  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, du har alldeles rätt, både med att det får vara slut med att politikerna sviker oss ännu en gång och att matstrejk inte är rätt väg att gå för oss!

   Radera
 2. Ja, som Björn säger, vi får hoppas på många kloka politiker i riksdagen, när det röstas om katternas väl. Jag kommer att rösta på någon av de partier (hoppas att det blir fler) som röstar igenom detta förslaget.
  Nosbuff till alla katter på katthemmet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, hoppas alla bojkottar de partier som röstar emot förslaget om obligatorisk ID-märkning av oss katter!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...