tisdag 11 januari 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Som ni kanske märkt tar vi det lite lugnt nu.  Det beror på att vi måste trösta blogghjälpen. Henne fina, älskade Sara gick bort i söndags. Så här skrev hon på facebook i söndags:

Min fina Sara fick en stroke eller akut organsvikt ikväll. Hon har just fått somna in hos veterinären. Är så tacksam för de drygt 10 år vi fick tillsammans, men hade velat få många fler. Är så ledsen.

Ni förstår säkert att vi tar det lugnt några dagar. 

4 kommentarer:

 1. Vi har all förståelse för att blogghjälpen måste ha tröst i denna svåra stund. Att skiljas från någon man älskar (jo det gäller verkligen även djur) är fruktansvärt.
  Vi tänker på blogghjälpen och skickar tröstkramar som du väl kan förmedla till henne. Bloggandet får vänta till rätt tillfälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, ja det är verkligen en hemsk känsla. En vän och familjemedlem man levt med i 10 år är plötsligt borta. Fast "bara" fysiskt. Hon finns för alltid i blogghjälpens hjärta.

   Radera
 2. Såå ledsamt att höra om lilla Sara. Det är inte lätt att skiljas från en älskad liten vän.
  Tröstkram från en f.d. hemlös och numera äldre och välmående katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, även om man vet att den dagen kommer då man måste skiljas, kan man aldrig förbereda sig. Sorgen blir lika stor ändå.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...