tisdag 16 november 2021

Katten Foppa på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Foppa på Södertälje Katthem.

När vi hade suttit i de där konstiga burarna en lång stund stannade bilen och vi bars ut. Vi märkte att inte alla var med och undrade vad som hänt med våra kompisar. Senare fick vi veta att eftersom vi var så många fanns det inget katthem som kunde ta oss allihop utan vi fick åka till olika katthem.  Ingen blev lämnad kvar i alla fall.

Jag hade i alla fall flera kompisar med. Det var bra för jag var väldigt rädd och nervös och det kändes bra att ha kompisar omkring sig då. Vår människa hade ju inte haft tid att klappa oss eftersom vi var så många, så jag var ovan vid all beröring.

Vi blev i alla fall undersökta av en vettis när vi kom till katthemmet. Flera av oss var väldigt sjuka men alla fick den hjälp de behövde. Jag var inte så sjuk, men för min del var det värsta att jag var så rädd. Man sa att jag inte behövde vara det och att de skulle ta hand om mig på bästa sätt. Det lät ju bra - men jag undrade om det verkligen var sant.

7 kommentarer:

 1. Skönt ändå att du inte var allvarligt sjuk eller skadad! Och vet du, det är helt okej att vara rädd när man råkar ut för så mycket okänt... Tass från Robin, klosterkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, det var skönt att jag inte hade några större fysiska fel.

   Radera
 2. Vad bra att du inte var sjuk. Att vara rädd är bara naturligt. Du upptäcker säkert varje dag nu att alla vill dig väl och att en klapp är underbart att få.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, det går bättre och bättre för varje dag.

   Radera
 3. Det måste ha varit otroligt omtumlande för er att byta miljö. Inte konstigt att ni var rädda. Det skulle vi ha varit också.
  Samtidigt måste det ha känts i alla fall lite bra (mycket bra efter ett tag) att få komma till ett ställe fullt av kärlek och omtanke.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, ja, fast det har tagit lite tid att förstå att vi nu är värda nåt och för mycket omtanke och kärlek här.

   Radera
 4. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...