lördag 27 november 2021

Katten Foppa på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Foppa på Södertälje Katthem.

Idag är det (nästan) första advent. Vi tycker det är tråkigt att vi inte kan fira det mer er som vanligt. Därför har jag skrivit så här på Facebook idag:  

KAN DU TÄNKA DIG EN DIGITAL ADVENTSFIKA MED OSS?
Vi är så ledsna att vi inte kan ha adventsfika idag och samtidigt fira kattens dag, men vi har det tyvärr alldeles för trångt för att våga riskera att nån blir smittad. Vi är rädda om både er som besöker oss och om oss själva. Annars skulle många gärna ha bakat massa goda saker och suttit på katthemmet och prata med er och fikat, men det ser vi fram emot att få göra när läget blir bättre ur smittosynpunkt. Under tiden undrar vi om ni kan tänka er att skänka en ADVENTSPENG till oss trots att vi inte kan bjuda in er? I så fall kan ni skicka pengen till Swish: 12345 25408 eller PG 389341-9. Skriv gärna "ADVENT" på inbetalningen. Vi behöver er hjälp!
Samtidigt vill vi påminna om att vår second handbutik är öppen idag mellan 11-13. VÄLKOMNA dit. Där finns många fina saker!
 
Som ni förstår måste jag börja jobba på allvar för katthemmet nu! Vi måste ju överleva och få in pengar till allt vi behöver. 
Hoppas ni alla får en trevlig adventshelg!4 kommentarer:

 1. Hej vackra Foppa!

  Ja detta eländiga dumvirus verkar aldrig vilja ta slut. Nu är det en ny ännu farligare variant som dykt upp. Frågan är om allt någonsin blir som vanligt igen? Vi måste ju hoppas på det i alla fall. Det är åtminstone skönt att secondhand-butiken kan hålla öppet.
  Vi skall jama till husse om en adventspeng när han vaknat.
  Nospussar till alla som vill ha på katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, visst är dum,viruset eländigt, men jag blir inte klok på om den nya viruset är farligare eller bara mer smittsamt. Vi vill inte ha det i alla fall! Så snällt av husse att skicka adventspeng.

   Radera
 2. Covid är en hemsk, hemsk sjukdom! Det vet jag nu, ligger i medicinsk intensivvård och är arg på alla som inte fattar. Men ni är kloka och jag är tacksam för att ni tänker på att vara rädda om varandra. Sände just en liten fikaslant... Stor kram, vackerunge! Hälsa de andra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, visst är det tokigt att vissa inte vaccinerar sig. Hur tänker dom? Nåjam, hoppas du snart mår bra och kan ta hand om dina djur.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...