torsdag 18 november 2021

Katten Foppa på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Foppa på Södertälje Katthem.

Det var, som ni förstår en omtumlande första tid för oss alla här på katthemmet. Flera var sjuka. En kompis hade ett skadat öga som måste opereras bort, men han klarar sig jättebra med ett öga och har dessutom fått ett kanonhem. Andra hade problem med tänderna som de fått hjälp med, några hade lite problem med magen och så vidare, men alla fick den hjälp de behövde. Vi förstod att det kostade massor, men eftersom det tydligen finns snälla människor som skänker pengar till såna som oss så klarade katthemmet det. Det hade vi aldrig varit med om tidigare.

Jag började så småningom förstå att det inte var farligt att bli klappad. Fast man kan inte bara komma in i min bur och tro att jag ställer upp! Nä, man måste först presentera sig och tala om att man är snäll. Då kommer jag ofta fram och låter mig klappas. Det vet till exempel blogghjälpen som fick klappa mig senast hon var här. Hon såg jätteglad ut.

Nu vet ni lite om hur det var när jag kom hit. Snart ska jag börja berätta lite mer om vad som händer runt omkring mig här på katthemmet. Det är en hel del må ni tro.


3 kommentarer:

 1. Det är klart det måste ta lite tid innan man kan lita på tvåbeningar efter allt du och dina kompisar varit med om. Tänk om alla katter fick ha det lika bra som du har det nu (och när du fått ditt föralltidhem). Det är väldigt många tvåbeningar som inte ens borde få tänka tanken på att äga ett djur.

  Du gör stora framsteg och det beror ju givetvis på att du är omgiven av snälla och vänliga människor nu. Tur att det finns seriösa katthem!

  På tal om att det kostar pengar att driva ett katthem. Kan du jama blogghjälpen om det är dags att betala in årsavgiften för 2022 och hur stor den är för då kan husse skicka iväg de pengarna tillsammans med nästa års premie som försäkringsfadder.

  Nospussar

  SvaraRadera
 2. Björn, visst gör jag stora framsteg, men här säger de att det beror mest på mig själv. Jag vill verkligen bli trygg. Och du kan berätta för husse att årsavgiften får han gärna sätta in nu (250 kr, 150 för pensionärer och studerande under 18) hälsar blogghjälpen. Så roligt att husse vill vara medlem hos oss.

  SvaraRadera
 3. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...