lördag 20 november 2021

Katten Foppa på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Foppa på Södertälje Katthem.

Idag ska jag för första gången berätta att vi har öppet i Second handbutiken mellan 11-13! Det är en av bloggkattens många uppgifter att se till att det kommer snälla människor och handlar massor av oss så vi får in pengar till vettisen, maten, sanden, hyran och en massa annat. Det behövs många pengar som ni redan vet.

Tyvärr är det ännu inte möjligt att besöka oss katter, men vi hoppas det kan bli öppet hus även här så småningom. Jag jobbar på det.

Som vanligt har vi några sjuka katter, men ingen är just nu allvarligt sjuk och de får så klart alla medicin och vård de behöver. Så gör man på ett seriöst katthem har jag fått lära mig. Så borde det vara överallt. Ska man ha djur måste man se till att de får hjälp om de behöver.

Nu ska jag ta hand om de som städar och hjälper oss med allt. Volontärer kallas dom. Vill du bli volontär hos oss? Skicka ett mail till info@sodertaljekatthem.se i så fall och berätta lite om dig. Vi hörs!




4 kommentarer:

  1. Vad duktig du var som berättade om Second Hand-butiken som hade öppet idag. Hoppas det kom massor av tvåbeningar och att de gav massor av pengar.
    Vissa av oss bor långt bort och kan inte komma på de här evenemangen, men vi följer dig och katthemmet ändå.
    Bra gjort idag Foppa!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, tack för berömmet! Det kan man behöva, särskilt så här i början!

      Radera
  2. Åh så bra att Second Hand-butiken äntligen kan öppna igen! Varje peng är ju värdefull och behövs verkligen eftersom det alltid finns hål att stoppa pengarna i.
    Det märks redan att du börjar bli varm i pälsen och tar väl hand om dina uppdrag.

    Igår skulle husse swisha pengar till er men då stod det att det var fel på hans bank så det gick inte att swisha. Nu skulle han pröva igen och då stod det att hans bank (SEB) "utför underhåll" så han får vänta lite till. *MORR*

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, nu börjar det bli allvar! Jag tar mitt jobb på stort allvar. Jag har hört att dumma SEB har problem med sina betalningar. Man tycker ju att de åtminstone kunde ordna så att betalningar till katthem gick att genomföra!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...