torsdag 4 november 2021

Katten André tackar


Hej, det är André på Södertälje Katthem.

Oj, oj. Vilken dag det har varit. Först kunde jag ju inte sova i natt för jag tänkte bara på hur det skulle bli att flytta till ett nytt hem. Hur är kompisen som redan bor där? Finns det fönster man kan titta ut genom? Har de god mat där? Ja, det är många frågor som rör sig i huvet en sån här natt.

 Jag hade också intensivkurs med min efterträdare. Hoppas det går bra, för hen är lite nervös, precis som jag var. Jag sa att blogghjälpen får hjälpa till i början, men jag sa också att hen inte skulle lyssna för mycket på henne.

Sen gick hela dan. Jag försökte tänka på annat än flytten, men det gick förstås inte. Till slut kom matte och jag stängdes in i min transportbur. Det gillade jag inte, men det tar väl inte så lång tid att komma hem antar jag.

När ni läser det här är jag antagligen redan hemma. Kanske kommer matte hjälpa mig att berätta hur det går så småningom. 

Jag vill i alla fall tacka er alla som följer bloggen. Jag har ju inte bloggat så länge, men jag hoppas att ni kommer följa min kompis som kommer efter mig. Tack allihop för att ni finns.

Mitt sista inlägg kommer att bli nåt som jag la ut på facebook idag, till stöd för mina kompisar här på katthemmet som ännu inte fått ett eget hem. Det ser ut så här:

VILL DU GE EN "HELGONPENG" TILL VÅRA KATTER?
Nu i helgen är det Alla Helgons dag. På Södertälje Katthem har vi katter som både är eller kommer bli Helgon, tycker vi i alla fall. Vill du stödja dom genom att skänka en "Helgonpeng" till deras vård och uppehälle på katthemmet? Sätt i så fall in en slant på pg 389341-9 eller swisha till 12345 25408. Skriv gärna "Helgonpeng" på inbetalningen. Ditt stöd behövs!
 
Hej då och tack för mig! /André

4 kommentarer:

 1. Hej då André!
  Vi är arga på husse som har varit bortrest flera dagar och låtit gammelmatte (som inte låtar oss skriva något på datorn) ta hand om oss. Därför läser vi ditt meddelande nu som först.
  Vi tror du kommer att få det jamarbra ihop med din nya kompis. Det kanske tar en liten stund men det är det värt att få ett bra hem. Vi lovar!

  Vi ska jama till husse om en helgonpeng även om den dagen var igår:

  Nospussar och stort lycka till sötnos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad snällt att husse skickar helgonpeng, även om helgen är över. Det gör inget alls!

   Radera
 2. Jag har ont om ord för den fantastiska vinsten du hjälpte mig att tjäna på bara en vecka med binära optioner. Jag är så ledsen att jag tvivlade i början, jag investerade $200 och tjänade $2 500 på bara en vecka, och fortsatte att investera mer, idag är jag ekonomiskt framgångsrik, kan du kontakta honom via e-post: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp(+447883246472) Jag råder dig att inte tveka. Han är fantastisk.

  SvaraRadera
 3. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...