måndag 8 november 2021

Blogghjälpen har ordet - igen

Ibland tror man alldeles fel, men det blir alldeles rätt ändå. Eftersom André behöver en människa som förstår att han behöver komma till en lugn miljö innan han blir sitt rätta jag, var jag orolig för att det skulle dröja innan den människan kom. Men där hade jag fel. Ibland är det fantastiskt att ha fel!

André är en liten herre som behövde mer utrymme än det han fick på katthemmet. Han kunde meddela det genom att nafsa ibland. Det förstod hans nuvarande människa. Jag hoppas allt går bra för honom i hans nya hem.

Även om André inte hann vara bloggkatt så länge så kände jag honom sedan innan. Det gör så klart att man saknar honom samtidigt som man gläds åt att han fått ett nytt hem. Samma känsla varje gång en bloggkatt lämnar mig. Men så ska det väl få vara?

Nu håller en ny bloggkatt på att förbereda sig. Hen kommer presentera sig snart. Följer ni med på den resan också?

10 kommentarer:

  1. Självklart finns vi med och stöttar även nästa bloggkatt! Robin och jag har slagit vad om ifall det blir en tjej eller en kille... hihi! Och vi sänder en kram och en nosbuff till dig, för du gör ett fankattiskt arbete med att hjälpa katterna hitta sina föralltidhem, hälsar klosterkatt och matte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Unknown (fast jag vet vem du är!), vad bra att du stöttar nästa bloggkatt också.

      Radera
    2. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
      Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

      Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

      På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

      För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

      Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

      Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

      Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
      E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
      WhatsApp/ Telegram: +447915601531
      Telefon: +447915601531

      Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

      Radera
  2. Ja visst är vi nyfikna på nästa bloggkatt och ser fram emot att träffa den lilla katten - eller den lille katten. Vem det än blir, så kommer vi att stötta och uppmuntra på alla sätt.
    Det gäller även blogghjälpen förresten....hihi...Tack för att du skriver och berättar. Det är ett stort nöje, ska du veta.
    Kram från Matte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, så snällt att du tänker på att uppmuntra oss. Det behöver vi.

      Radera
  3. Naturligtass kommer vi följa nästa bloggkatt också! Och visst är det härligt att ha fel ibland 😊
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, vad snällt att ni följer nästa bloggkatt också. Och visst är det bra att ha fel ibland!

      Radera
  4. Vi kommer att följa den nya bloggkatten med lika stort intresse som alltid! Det är en självklarhet för oss!
    Vi håller naturligtvis alla tassar, tummar och svansar för att fina André kommer att trivas i sitt nya hem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, vi vill ju att alla katter ska trivas i sina hem. Det vill nästa bloggkatt också göra så småningom.

      Radera
  5. Jag har ont om ord för den fantastiska vinsten du hjälpte mig att tjäna på bara en vecka med binära optioner. Jag är så ledsen att jag tvivlade i början, jag investerade $200 och tjänade $2 500 på bara en vecka, och fortsatte att investera mer, idag är jag ekonomiskt framgångsrik, kan du kontakta honom via e-post: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp(+447883246472) Jag råder dig att inte tveka. Han är fantastisk.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...