lördag 23 oktober 2021

Katten Stina rapporterar för sista gången från Södertälje Katthem

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Vilket dygn det varit!  Vi kunde ju inte sova nån av oss. Först måste vi ju säga hej då till alla kompisar på katthemmet. Alla önskade oss lycka till och de var nog lite avundsjuka också. 

Sen måste vi ju tänka igenom packningen en sista gång. Sen försökte vi sova. Vi höll om varandra och Mario jamade till mig att jag inte skulle vara rädd. Allt kommer bli bra. Men jag hörde ju att han darrade lite på rösten Han försökte nog låta lugnare än han var för att jag inte skulle oroa mig. Han är så snäll.

Sen kom blogghjälpen, fast då hade vår hälsoansvariga redan kommit och stängt dörrarna till våra transportburar, för vi låg i var sin. Sen dröjde det jättelänge tyckte vi, men så hörde vi att matte kom. Först fick hon skriva lite papper, avtal heter det visst. Sen berättade blogghjälpen lite om oss och sa att det nog är bra om vi får vara i ett litet rum till att börja med, eftersom vi kommer från den lilla buren och då kan det bli stressigt att ta in allt i lägenheten på en gång. Efter det bars vi ner till mattes bil och åkte HEM.

Det kommer bli en märklig och stor omställning för oss båda. Ingen av oss har ju haft ett riktigt hem nån gång. Vi undrar så hur det känns. Vi hoppas matte kommer berätta lite hur det går så blogghjälpen kan berätta det så småningom. Men först måste vi lära oss hur det är att ha ett alldeles eget HEM!

Tack alla ni som följt och stöttat oss på bloggen. Vi kommer sakna er, men det här är ju det vi kämpat för hela tiden!10 kommentarer:

 1. Vi jamar ett stort stort LYCKA TILL både till dig och Mario och er nya snälla matte!
  När ni vant er vid varandra kommer detta att bli jamarbra!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, tack! Vi tror också det kommer bli jamarbra - så småningom.

   Radera
 2. Åh, är ni i ert eget hemma nu? ❤❤❤
  Stort lycka till och hoppas vi får uppdateringar om hur det går!
  Jamarns vad fina ni är på första bilden! ❤
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, nu är vi hemma. Bogghjälpen tycker också vi är fina på bilden.

   Radera
 3. Ha det jamar bäst, sötnosar! önskar klosterkatten Robin med matte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robin o matte- Tack. Vi tror det kommer bli bra när vi vant oss.

   Radera
 4. Ååååh, vad roligt. Jag blir alldeles rörd av att ni äntligen är hemma. Idag är första dagen och vi hoppas att allt är bra med er och er nya matte. LYCKA TILL alla tre och glöm inte att skriva och berätta hur ni har det.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi ska fråga matte sen om hon vill berätta lite hur vi har det.

   Radera
 5. Ååååå nu har ni sovit första natten i erat hemma!! Hoppas det gick bra?
  Buffelibuff från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ja, första natten i eget hem!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...