tisdag 28 juli 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag tänkte jag berätta att Lilla B är hemma från djursjukhuset. Hon bor i ett jourhem  där vi hoppas hon återhämtar sig så fort det bara går.

Hon blev glad när jag berättade att hon får alla våra aktiepengar! Vi har förstås telekattisk kontakt. Hittills har vi fått in pengar för 88 aktier! Det blir alltså 4 400 kronor som vi har bidragit med till hennes sjukhusvistelse. Förhoppningsvis kommer ännu fler att vilja köpa våra aktier. Sen är det några som ha skänkt pengar direkt till Lilla B också!

Det visar sig alltså ännu en gång, att vi kan lita på många snälla och generösa människor. Några kanske tycker att de inte kan bidra med så mycket, men det gör inget för om man bara ger en liten slant så betyder det mycket när vi räknar ihop alla som hjälpt oss

Tack alla ni!

5 kommentarer:

  1. Vad roligt att höra att lilla B är på bättringsvägen.
    Jag måste jama att aktierna är ett utmärkt initiativ. Mycket bättre att äga aktier i Frasses och Dexters Tankesmedja än att äga alla möjliga aktier i många andra dumma företag.
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vad kul att du gillar våra aktier. Vi gillar alla som köper dom!

      Radera
  2. Det var skönt att Lilla B är i ett jourhem nu. Hoppas hon bättrar på sig snabbt nu.
    Vi jamar instämmande när det gäller att skänka pengar. Många bäckar små kan vara till stor hjälp. Var och en efter sin förmåga.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi hoppas också att Lilla B snart är pigg igen. Och du tänker precis som vi när det gäller gåvor. Om alla skänker efter förmåga så blir det en bra slant sammantaget!

      Radera
  3. Marie, vi tycker inte att ett aktiebrev från oss är en skrytsam sak utan bara ett bevis på att man gjort en klok investering!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...