måndag 20 juli 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Ni kanske tror att det inte arbetas här på katthemmet bara för att vi har ett dumvirus? Inget kan vara mer fel!

För det första finns det snälla människor här varje dag som hjälper oss med allt. De ger oss mat, städar våra burar, tömmer våra toalådor, ger oss medicin om vi behöver, lämnar ut de katter som har lyckan att få ett eget hem o s v. Vi älskar dom.

Sen är det ju vi katter som jobbar som bara den också. Dexter och jag har läst att många som tänker ut kluriga saker har nåt som de kalla Tankesmedjor. Nu har även vi startat Frasses & Dexters Tankesmedja! Vi funderar faktiskt på om vi skulle sälja aktier så fler kunde stödja verksamheten. Vad tror ni? Kan det vara en bra idé? Då skulle det så klart inte bli vanliga människoaktier med massa skatter och annat krångel utan fina kattaktier. Fast man skulle inte kunna sälja sina aktier utan bara köpa dom. Tror ni det skulle vara ett hinder om man inte kan sälja dom?

3 kommentarer:

  1. Klart ni arbetar för fullt och vore det inte för alla snälla volontärer skulle det ju helt enkelt inte fungera. En stor kram till alla dem från oss.

    Jag tror din och Dexters tankesmedja är den bästa! Vi tror även at era aktier skulle bli en storsäljare. Husse köper normalt sett inga aktier men era skulle han säkert vara intresserad av.
    När månadens räkningar är betalda kommer en slant till er. Det vet vi att det alltid går åt.

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vad kul om husse vill köpa aktier av oss! Och snällt också förstås.

      Radera
  2. Marie, nä man kan inte sälja våra aktier. Det är en investering för livet!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...