lördag 25 juli 2020

Katten Frasse på Söderälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Först tänkte vi berätta att våra aktier går som tåget. Snälla människor investerar i Frasses & Dexters Tankesmedja och hittills har vi sålt 79 aktier á 50 kronor! Men det finns många kvar.

Sen tänkte jag också berätta att vi kommer stötta Lilla B med våra första aktiepengar. Lilla B är bara ett halvår gammal men har verkligen inte haft nån bra start på livet.

Hon ligger inne på djursjukhuset för andra dagen nu. Det är minsann inte alltid det är bäst för en katt att ha ett hem. Det beror på vilket hem katten har!

Vill ni hjälpa Lilla B så får ni gärna köpa fler aktier eller skänka direkt till Lilla Bs vård. Ni vet nog redan vad det kostar att ha en liten katt på djursjukhuset. Vårt pg är 389341-9 och swish är 12345 25408. Sen måste ni lova att hålla tassar och tummar för henne också.

3 kommentarer:

  1. Vi håller allt vi har för Lilla B! Uppenbarligen finns det oansvariga kräk som inte skall komma i närheten av att ha förmånen att äga och ha ansvar för djur.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam tyvärr har du rätt. Vissa ska inte befatta sig med djur.

      Radera
  2. Marie, klart vi vill hjälpa vår lilla kompis. Vi hoppas hon snart mår bra.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...