onsdag 1 juli 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Eftersom vi vet att det finns några som följer bloggen utan att ha facebook så berättar vi det senaste om vi kompis Mamma W:

 UPPDATERING NR 1
Igår ville Mamma Ws temp inte gå ner trots att hon fick febernedsättande medicin. Idag mådde hon mycket bättre och hon fick komma hem till sina ungar. Eftersom hon har body på sig för att inte slicka på operationsärret så luktar hon förstås inte som vanligt så det blev lite fräs och tillbakarygganden innan ungarna och den reservmamma som dessbättre tagit han om ungarna förstod vem hon var. Eftersom hon äter både antibiotika och smärtstillande får hon inte dia ungarna ännu. Vi får se om hon har mjölk kvar när medicinen sätts ut. Vi har givetvis koll på att hon inte får mjölkstockning under tiden. Vi på katthemmet är väldigt glada över att hon är tillbaka till oss och vi är rörda, tacksamma och glada över den respons alla snälla gåvogivare visat mot oss. Räkningen gick på 42800 kronor men tack vare er har vi fått in 35 853 kronor som är en oerhörd hjälp för oss. Utan er generösa människor skulle vi inte kunna driva katthemmet och alla kan nog föreställa sig hur Mamma W hade mått idag utan hjälp. Än en gång: STORT TACK TILL ER ALLA!
 
UPPDATERING NR 2
Mamma W hämtar sig mer och mer. Hon ser betydligt piggare ut idag än hon gjorde när hon hamnade på djursjukhuset. Det var väldigt nära att vi förlorade henne då, men tack vare att hon snabbt fick den hjälp nån annan egentligen skulle gett henne för länge sen så tror vi hon klarar sig. Det är lätt att tappa sugen när man ser hur vissa beter sig mot sina djur, men när man ber om hjälp för att betala en veterinärräkning på 42 800 kronor och generösa människor skänker sammanlagt 36 872 kronor då återfår man energin och hoppet om människors godhet. Vi lägger också ut en ny bild där ni ser fina Mamma W i sin body. Än en gång: TACK ALLA GENERÖSA GÅVOGIVARE!

Nu håller vi tassar och tummar att allt ska fortsätta gå bra för Mamma W!

5 kommentarer:

  1. Tack för uppdateringen! Vi är säkert flera som undrat hur det har gått.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, klart många undrar. Roligt när man kan komma med positiva nyheter.

      Radera
  2. Vi blir glada att läsa att Mamma W är på bättringsvägen och av att se hur många tvåbeningar det faktiskt finns med ett stort hjärta för utsatta djur. Det värmer våra hjärtan! Mamma W är så söt i sin lilla body även om hon nog helst skulle slippa den.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, tyvärr verkar det skrivas mer om de som missköter sina djur än om de som verkligen bryr sig. Vi är så glada när vi kan komma med roliga nyheter.

      Radera
  3. Marie, vi är optimistiska och tror att Mamma W kommer bli bra.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...