onsdag 22 juli 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu har vi blivit riktiga affärsmän. Fast vi är inga riskkapitalister, utan vi är seriösa och vet precis vad vi ska göra med pengarna vi får in: de ska gå till oss katter.

Så här skrev vi på facebook igår:

 INBJUDAN ATT KÖPA KATTAKTIER
Som man kunde läsa på Södertälje Katthems blogg igår (http://kattsidor.blogspot.com/…/katten-frasse-pa-sodertalje…) så har katten Frasse startat en tankesmedja tillsammans med sin bästa kompis Dexter, Frasses & Dexters Tankesmedja. De erbjuder nu alla att köpa kattaktier i bolaget. En aktie kostar 50 kronor och man får köpa hur många som helst. Den registreras bara i bolaget, det sker ingen utdelning, inga kostnader eller skatter tillkommer. Aktierna går inte heller att sälja, men som en klok läsare sa "varför skulle man vilja sälja?".
Du som vill köpa aktier sätter in pengarna på 389341-9 eller swishar till 12345 25408 och skriver antal + aktier på inbetalningen. Om du vill ha ett aktiebrev så kan vi bara maila dom. I så fall skickar du ett mail till katterna@sodertaljekatthem.se och talar om vem du är och hur många aktier du köpt så svarar vi med ett aktiebrev! Frasse och Dexter ser fram mot dina investeringar!


Vi har redan sålt 46 aktier och hoppas många fler vill köpa. De kostar ju bara 50 kronor styck - och ni vet vart pengarna går!

3 kommentarer:

  1. Vad bra att ni kommit igång med aktiehandeln så snabbt. När ni tar tag i saker går det snabbt!
    Husse satte in en peng till er imorse men det var en "vanlig" peng.
    Vi får se om vi kan överjama honom att köpa några aktier också! Ett fint aktiebrev från er vill väl alla ha?!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, vi jobbar alltid snabbt! Det var snällt av husse att ge oss en peng!

      Radera
  2. Marie, du har nog gjort en av ditt livs viktigaste investeringar! Klart du ska sätta upp aktiebrevet på väggen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...