lördag 21 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Det blir inte så många nya bilder på oss just nu. Och det beror faktiskt inte på att vi inte ställer upp, utan på att blogghjälpen försöker hålla sig hemma så mycket det går.  Hon är ju så gammal. Dexter och jag har räknat ut att hon nog är 147 år! Vi har ju särskilda knep att räkna ut åldern på tvåbeningar.

Det finns några som besöker oss i alla fall. Men vi har som jag berättat, inget öppet hus, utan man får ringa eller maila och boka tid. Vi vill inte att många besökare ska träffa varandra samtidigt. Men om man bokar tid går det utmärkt att komma hit - om man känner sig frisk förstås! Som Dexter och jag gör till exempel.

10 kommentarer:

  1. Vi njuter av de fina bilder som finns! Klart ni ska vara extra rädda om Blogghjälpen.
    Nu hoppas vi ju så klart att flera får sina ” gör alltid hem” trots det eländiga viruset.
    Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, vi bloggkatter jobbar på som vanligt trots det dumma viruset.

      Radera
  2. Förstår att blogghjälpen försöker vara hemma så mycket som möjligt. Har man hunnit bli hela 147 år är det bäst att vara försiktig. Det är en imponerande ålder som inte alla klarar av att uppnå.

    Vad fin du är på bilden, Frasse. Vackra klara ögon och långa fina klor. Du ser så pigg ut. Hoppas det droppar in fler friska och krya besökare på bokade tider så att fler katter får för-alltid-hem trots de besvärliga tiderna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, vi förstår ju att vi måste vara lite försiktiga med henne. Blogghjälpen är inte så förtjust i mina klor när jag sätter in dom i hennes knä. Men man måste ju hålla sig kvar.

      Radera
  3. När man ser bilden på dig vill man bara pussa på dig. Sötnos!
    Det är BRA att blogghjälpen håller sig hemma! Ni måste vara rädda om henne! Hon betyder ju massor för bl.a. er på katthemmet.
    Det är i alla fall bra att man kan boka in tid för besök hos er!
    Vi vill även passa på att tacka för mailet husse fick från katthemmet idag.
    Nospussar (fast på avstånd i dessa tider).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, hon har fått order av oss att vara hemma. Visst är det bra att man kan boka in besök i alla fall.

      Radera
  4. Hihi... nog för vi har förstått att blogghjälpen är "lite gammal" men 147 år?? har ni inte räknat lite tokigt nu? hihihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, näää! Det är alldeles korrekt räknat. Det är ju vi själva som räknat ut det.

      Radera
  5. Klokt att blogghjälpen inte kommer och hälsar på för ofta. Hon har uppnått ett aktningsvärd ålder så det gäller att vara försiktig.
    Bra att man kan boka tid, så det inte blir alltför många besök åt gången. Vi hoppas naturligtvis att något föralltid-hem finns för er snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, det ringer lite människor som vill boka tid, men det blir ju inte samma sak som att ha öppet hus. Hoppas det här inte blir för långvarigt,

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...